De leukste cadeaus voor fans van haaien, duiken of de zee

Voor Sinterklaas is het misschien te laat, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor leuke kerstcadeautjes? In de webwinkel van Save our Sharks, de campagne die zich inzet voor bescherming van haaien in Nederland en het Nederlands Caribisch gebied, vind je verschillende originele cadeaus. Perfect voor de liefhebber van haaien, duiken of de zee, maar ook voor fans van stijlvolle accessoires en hebbedingen. En met je cadeau help je Save our Sharks de haaien te beschermen.

studio-mola-mola-01

Inge van Bruggen van Studio MolaMola is gefascineerd door de vloeiende en gracieuze manier van bewegen van haaien en roggen. Haar superstijlvolle tassen en kussenslopen zijn gemaakt van ecologische stoffen met een prachtig, grafisch haaienpatroon waarin die vloeiende beweging herkenbaar is. De tassen kosten vanaf €50,- en de kussenslopen, inclusief binnenkussen, kosten €40,-.

bonny-rabbit

Keren Asaf, van Bonny Rabbit, laat zich voor haar stoere en offbeat sieradencollectie graag inspireren door de stad én het dierenrijk. Zo ook voor deze simpele, maar prachtige ketting met een koperkleurige haai. De ketting kost €55,-

 

marlieke-wijnakker-02

Een soort tijdelijke tatoeage; met de ‘Haai’ ring van Marlieke Wijnakker, de ontwerpster achter 3D studio Vormvrij, blijf je na het dragen nog lang bewust van de kwetsbare positie van haaien. Letters aan de binnenkant van de ring zorgen ervoor dat het woord ‘haai’ nog even in je vinger staat gedrukt wanneer je hem afdoet.

Hij is er in het Nederlands, ‘HAAI’ en Engels, ‘SHARK’ en in het plastic of van keramiek. Plastic kost €19,- en de keramieken variant €29,-.

 

De Spaanse ontwerpster Pupapop gelooft dat je bij dagelijkse bezigheden best even stil kunt staan bij bedreigde diersoorten. Op alledaagse gebruiks-voorwerpen als deze leuke placemats, koffiebekers en onderzetters maakt ze gebruik van eigenzinnige patronen en dessins waarin haaien en roggen te herkennen zijn. Op deze manier blijf je dagelijks herinnerd aan de noodzaak deze dieren te helpen. Een set van 6 onderzetters kost €16,0. De placemats zijn van papier. Een set met 24 stuks in 6 verschillende dessins kost €24,-. De koffiekoppen, met haaien of roggendessin, kosten €15,-

Al deze producten, en meer, zijn verkrijgbaar in de webwinkel van Save Our Sharks op www.saveoursharks.nl/webshop.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s