Anouk en Gerard Joling zouden lekkerste zombies zijn

Op maandag 29 februari gaat de spannende serie Fear the Walking Dead in première op AMC. Deze serie speelt zich af tijdens de uitbraak van het zombievirus in Los Angeles. Zender AMC en horrorwebsite De Nachtvlinders waren benieuwd welke Bekende Nederlanders de coolste en lekkerste zombie zouden zijn mocht het virus ook hier uitbreken. Met een poll op denachtvlinders.nl vroegen zij ruim 350 Nederlandse horrorfans naar hun mening.

Onder de dames wint Anouk. Een kwart van de stemmers vindt dat zij de lekkerste zombie zou worden. Van de mannen mag Gerard Joling volgens 24% van de stemmen met de dubieuze eer – de coolste zombie worden – strijken. Anouk wordt op de voet gevolgd door Georgina Verbaan. Zij krijgt met 24% iets minder dan een kwart van de stemmen. Ook Patty Brard zou volgens 20% een aantrekkelijke zombie zijn. Bij de heren zouden ook Enzo Knol (22%), Mark Rutte (20%) en Maik de Boer (19%) het volgens sommigen goed doen als zombie.

amc_ftwd_benelux_A1_PREVIEW

Over Fear The Walking Dead

Fear the Walking Dead, een spin-off van de wereldwijde succesreeks The Walking Dead, gaat op maandag 29 februari, om 22.00 uur in première op de zender AMC. De serie brengt ons naar het begin van de Zombie Apocalyps. Een tijd waarin de wereld snel aan het veranderen was, maar niemand wist precies waarom. Het leven dat we kenden bestond niet meer en veranderde op een manier die niemand had kunnen voorstellen….

Fans kunnen 13 weken lang genieten van Fear the Walking Dead, want in de week na de 8e aflevering en finale van seizoen 1, volgen meteen de eerste 7 afleveringen van seizoen 2. Dit seizoen beleeft zijn Nederlandse première tegelijk met de VS.

http://www.amctv.nl/series/fear-the-walking-dead

Schermafdruk 2016-02-25 12.45.37

AMC kan worden bekeken via o.a. Ziggo, Vodafone, Delta, CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium en Compenz.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s