AMC kiest voor PVPR

Naamloos

De Amerikaanse zender en TV-studio AMC heeft PVPR gekozen als bureau voor PR in Nederland. Per direct gaat PVPR de publiciteit rond de lancering van nieuwe en bestaande series, programmering en AMC algemeen verzorgen.

Het begint direct goed met de aankondiging van twee geweldige nieuwe series. De nieuwe programmering wordt op 25 februari afgetrapt met de première, nog vóór de Amerikaanse première, van The Night Manager. In deze 6-delige serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van John le Carré, spelen de bekende Britse acteurs Hugh Laurie (House) en Tom Hiddleston de hoofdrollen.

TNM-DW-0506-122-1
The Night Manager / foto: Des Willie for The Night Manager

Verder start op 29 februari de langverwachte serie Fear the Walking Dead met het eerste seizoen, direct gevolgd door seizoen 2 dat op 11 april zijn première beleeft. Nederland loopt hiermee gelijk met de wereldpremière die gelijktijdig wordt uitgezonden. De serie is een spin-off van het zeer populaire The Walking Dead.

amc_ftwd_benelux_A1_PREVIEW

AMC kan worden bekeken via Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, CAI Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium and Compenz.

www.amctv.nl

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s