Kom in beweging met Reebok tijdens het Almere Fitness Event

Het weekend van 12 en 13 september kunnen sportievelingen hun hart ophalen in Citymall Almere. In samenwerking met Reebok organiseert het winkelcentrum het Almere Fitness Event. Bezoekers kunnen twee dagen lang deelnemen aan gratis fitness- en sportlessen en hun krachten meten tijdens uitdagende challenges. Opbrengsten van het weekend komen ten goede aan de Stichting Make a Wish. Dit event valt samen met de 33e editie van de Holland Triatlon.

How-to-do-Outdoor-Zumba-inside

Het hele weekend zijn er gratis fitnesslessen en workshops te volgen zoals de aanstekelijke dance work-outs Sh’Bam en BodyJam van Les Mills International of energieke lessen van Reebok CrossFit Almere. Basic-Fit Almere zorgt met een Zumba Experience voor de warming up van het event. Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud; aan elk fitnessniveau is gedacht dus iedereen kan meedoen. Deelname is gratis, en iedereen die zich voorafgaand aan het event inschrijft krijgt een gratis Reebok T-shirt. De echte sportievelingen kunnen meedoen aan de roei – en pull up challenges waarmee leuke Reebok prijzen te winnen zijn. Het volledige programma staat op http://www.citymall-almere.nl Hier kunnen deelnemers zich ook inschrijven voor één of meer lessen of de challenges.

Tijdens het Almere Fitness Event wordt geld opgehaald voor Stichting Make a Wish. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte en geeft hen zo de kracht om weer kind te zijn. Het geld wordt op diverse manieren opgehaald. De medewerkers van de winkels in Citymall Almere doen bijvoorbeeld mee aan de roei challenge en laten zich hiervoor sponsoren door klanten, vrienden, familie of collega’s. Maar ook deelnemers en aanwezig publiek kunnen bijdragen door een donatie te doen in de wensput die in het winkelcentrum komt te staan of door zich ook aan te melden voor de roei challenge en daar sponsors voor te zoeken.

Het Almere Fitness Event valt samen met de Holland Triatlon die ook dat weekend wordt georganiseerd. Deze Triatlon houdt dit jaar haar 33ste editie en is na Hawaï de oudste Triatlon van de wereld. De Esplanade is het start- en eindpunt voor de deelnemende triatleten en op zondag lopen de triatleten ook langs het Forum, de locatie van het Almere Fitness Event. De deelnemers van beide evenementen kunnen elkaar dus komen aanmoedigen.

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals G-Star RAW, MANGO, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen.

Citymall Almere is te volgen op  Facebook en op Instagram


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s