Milestone™ opent kantoor in de Verenigde Staten

Nederlands icoon nijntje gaat mee

Amsterdam 21 juli 2015 – Vanaf nu kunnen nog meer Amerikaanse ouders de meest bijzondere momenten van hun kinderen vastleggen en koesteren met de kaarten van Milestone™. Wegens de toenemende populariteit in de Verenigde Staten heeft het Nederlandse bedrijf er een vestiging geopend. Van dit feestelijke moment wordt gebruik gemaakt door ook de nieuwe nijntje reeks in Amerika te lanceren.

Milestone™ maakt geïllustreerde fotokaarten waarmee belangrijke momenten tijdens de zwangerschap, baby-, peuter- en kleutertijd op een originele manier kunnen worden vastgelegd. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf een vliegende start gemaakt. Van Nederland tot de Filipijnen, Van Zuid-Afrika tot Zweden en van Slovenië en Dubai tot de Verenigde Staten en Mexico; inmiddels worden in 37 landen en 12 talen de hoogtepunten in het leven van kinderen vastgelegd met de kaarten van Milestone™.

milestone baby cards nijntje miffy

De reeks fotokaarten van Milestone™ bestaat uit Pregnancy Cards, Baby Cards en Mini Cards. Met de eerste twee leg je alle hoogtepunten vast van de eerste maand van je zwangerschap tot en met de eerste keer dat je kleintje bijvoorbeeld ‘papa’ of ‘mama’ zegt. De Mini Cards zijn kaartjes om grappige uitspraken of andere bijzondere momenten van je kinderen vast te leggen. Onlangs werden in Nederland de speciale nijntje edities geïntroduceerd ter gelegenheid van de 60e verjaardag van dit Nederlandse icoon. In Amerika heet nijntje Miffy en de speciale reeks heet daar dan ook Miffy Editions en zijn er vanaf begin juli verkrijgbaar.

Milestone baby cards kaarten nijntje
Gemma Broekhuis, oprichter van Milestone™ en bedenker van het concept fotokaarten: ‘We zijn er bijzonder trots op dat we nu echt voet op Amerikaanse bodem hebben. Onze kaarten waren al verkrijgbaar in de VS, maar alleen via een distributeur en daardoor beperkt. Onze fanbase groeide echter hard, en die wilden we tegemoet komen. We verwachten dat we tot 4 keer harder zullen groeien doordat we er nu een eigen team hebben dat met dezelfde passie met ons merk bezig is als wij hier in Amsterdam.”

Milestone cards

Over Milestone™
Milestone™ is in 2012 opgericht door Gemma Broekhuis. Het idee ontstond toen haar oudste zoontje zich voor het eerst omrolde. Broekhuis schreef die gebeurtenis plus de datum op een kaartje, legde dat naast haar zoontje en nam er een foto van. Het idee voor de Milestone™ Baby Cards was geboren. De producten van Milestone™ worden inmiddels in 37 landen en 12 talen wereldwijd verkocht en behoren tot de top 3 van populairste kraamcadeautjes wereldwijd.

Ieder product is gecreëerd vanuit dezelfde behoefte en gebaseerd op hetzelfde concept: het vastleggen van momenten die je wilt onthouden en koesteren.

Alle sets worden lokaal gedrukt op FSC papier met gebruik van milieuvriendelijke drukinkten. De producten wonnen al meerdere innovatie awards in binnen- en buitenland. Daarnaast werd het bedrijf eind vorig jaar uitgeroepen tot een van de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2014 en is Gemma Broekhuis in 2015 benoemd tot een van ‘The Next Women To Watch’ door het Next Women Business Magazine.

www.milestonecards.com

MILESTONE payoff logo neutral_CMYK


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s