Shop en Spaar: Met je mobiele telefoon sparen voor aanbiedingen en acties bij bezoek aan winkels en horeca

Vandaag is Shop & Spaar gelanceerd. Shop & Spaar is een app waarmee consumenten door het bezoeken van bepaalde winkels en horeca punten kunnen sparen via hun mobiele telefoon. Sparen gaat automatisch zonder dat de telefoon uit de zak gehaald hoeft te worden en zonder dat er iets gekocht hoeft te worden. De gespaarde punten kunnen worden ingewisseld voor verschillende leuke producten, aanbiedingen en waardebonnen bij deelnemende winkels en horeca.

iBeacon-technologie
Shop & Spaar werkt met de nieuwe iBeacon-technologie van Apple. In deelnemende zaken wordt een zogenaamde beacon, een baken, geplaatst. Telefoons waarop de app is geïnstalleerd worden automatisch herkend als de eigenaar ervan de zaak in loopt. De  punten worden direct bijgeschreven. Uiteraard gaat alles geheel anoniem. Naam en adresgegevens worden niet vrijgegeven en de klant bepaalt zelf welke informatie hij wel of niet wil delen.

Jan Hartsuiker, medeoprichter van Shop & Spaar: “Shop & Spaar is een soort uitgebreide versie van de bonuskaart. Maar waar met de bonuskaart eerst een aankoop moet worden gedaan, sparen deelnemers aan Shop & Spaar ook zonder dat ze iets kopen. En bovendien staat het programma open voor alle winkels en horeca waardoor sparen steeds sneller zal gaan”.

Meedoen
Consumenten kunnen de app downloaden op hun telefoon. Op http://www.shopspaar.nl staan de links naar de Apple en Google Play App stores waar de app te vinden is. Hier staan ook de deelnemende winkels en horeca.  Als er genoeg punten zijn gespaard kunnen deze hier ook ingewisseld worden.

logo-shopspaar


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s