Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’

Met de nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’, waarin gebruik is gemaakt van bijzondere modefotografie, benadrukt het winkelcentrum dat het een voor Nederlandse begrippen ‘onverwachte’ plek is. In Stadshart Amstelveen winkelen bezoekers in een sfeervolle viersterrenomgeving bij stijlvolle en modieuze winkels en worden ze verrast met onverwachte service. De campagne is ontwikkeld in dé modestad Parijs.

unexpectedshopping
Campagne

Stadshart Amstelveen schakelde reclamebureau BETC | Havas in om een campagne te ontwikkelen die het bijzondere karakter van het winkelcentrum tot uitdrukking brengt. Het internationale bureau verzamelde een team van topmensen uit de wereld van mode, fotografie, styling en visagie, waaronder modefotografen Gregoire Alexandre en Cedric Violet. Zij werkten eerder voor namen als Louis Vuitton, Sonia Rykiel, Kenzo en Dries van Noten. Het resultaat is een krachtige campagne die appelleert aan fashionliefhebbers. De beelden laten enerzijds een perfect gestyled model zien en anderzijds een product dat met een knipoog op het model is geïnspireerd. De combinatie van de twee symboliseert het onverwachte element dat terugkomt in het aanbod en de service van Stadshart Amstelveen. De campagne wordt ook uitgerold in zusterwinkelcentra van Stadshart Amstelveen in andere Europese steden zoals So Ouest in Parijs, La Maquinista in Barcelona, Täby Centrum in Stockholm en Galaria Mokotow in Warschau.

unexpectedshopping

Unexpected Shopping Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen biedt een bijzondere combinatie van internationale merken zoals Massimo Dutti, ZARA, Fossil en G-Star Women en sterke Nederlandse retailers als Bijenkorf, V&D, HEMA en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden, waaronder het Bose Experience Centre, een Nespresso Boutique, een Rituals Spa en de eerste Rivièra Maison Cadeau. Niet alleen het aanbod is verrassend; het overdekte winkelcentrum biedt bezoekers ook een onverwacht hoog serviceniveau. Zo is er gratis en onbeperkt WiFi, zijn er diverse lounges met i-pads, schone wc’s en is er een receptie voor het beantwoorden van vragen, opladen van je telefoon, lenen van rolstoelen en paraplu’s of het kopen van de amstlvn cadeaukaart. Voor kinderen is er binnen en buiten een speelplaats en rijdt er op zondag een kindertrein door het winkelcentrum. Ook kunnen bezoekers een afspraak maken met de personal shopper van Stadshart Amstelveen die hen op pad neemt en gratis adviseert.

Al deze onverwachte elementen maken dat Stadshart Amstelveen is uitgeroepen tot Beste Winkelcentrum van Nederland.

unexpectedshopping

Stadshart Amstelveen is te volgen op http://www.stadshartamstelveen.nl/ en via www.facebook.com/StadshartAmstelveen

#unexpectedshopping,


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s