Nieuwe Collectie TOPitm kinderkleding uitgebreid met jongenslijn én een heerlijke basic voor mama!

Wie weet beter wat kinderen willen dragen dan kinderen zelf? Met dat in het achterhoofd betrekt het kinderkledingmerk TOPitm hun doelgroep nauw bij het bepalen van de nieuwe collecties. Op social media kunnen kinderen stemmen welke ontwerpen wél, en welke niet worden uitgevoerd. Zo ook bij de nieuwe wintercollectie voor 2014. En waar TOPitm eerst alleen een collectie voor meisjes had, komen nu ook de jongens én mama’s aan bod. De collectie is namelijk uitgebreid met een stoere basic jongenslijn waar jongens zelf hun bijdrage aan hebben geleverd. Ook naar de moeders is geluisterd. De populaire cross-over sweatpant uit de meisjeslijn is nu ook in mama-maten verkrijgbaar.

Nieuwe collectie TOPitm uitgebreid met jongenslijn
Nieuwe collectie TOPitm uitgebreid met jongenslijn

Collectie girls
Voor de jonge dames dit seizoen een collectie met een aantal sportieve items zoals sweaters, trendy sweatpants, jurkjes en rokjes van sweatstof, bikerjasjes en sportieve shirtjes. Maar de collectie bevat ook een aantal mooi uitgewerkte basics die onderling, en met de sportieve elementen goed zijn te combineren. Kenmerkend voor alle TOPitm collecties zijn de verwisselbare accessoires die dit seizoen stuk voor stuk kleine kunstwerkjes zijn. Deze zijn met drukkertjes onderling te vervangen. Zo kun je van een basis kledingstuk elke keer iets anders maken. Vooral de dames zelf zijn hier erg enthousiast over.

Nieuwe collectie TOPitm
Nieuwe collectie TOPitm

Nieuw in de collectie zijn ook de lange sportkousen die elke look helemaal afmaken.

De kleuren dit seizoen zijn violet en purple. Samen met de edgy streep en basic ondertonen als grey mêlee en indigoblue vormen deze een stoer, winters palet. Als materiaal worden onder andere mooie tricots met een zachte finishlaag gebruikt.

Maatvoering : 98-014 t/m 146-152

Collectie boys
Voor de eerste jongenscollectie van TOPitm is goed geluisterd naar de kleine heren zelf. Belangrijk was vooral dat de kleren lekker zitten. Moeders zien graag dat de kleding een paar seizoenen mee gaat. Mooie tricots met een zachte finishlaag zorgen, net als bij de collectie voor de meiden, voor draagbare en comfortabele kleding die wel een stootje kan hebben. In de collectie stoere basics als een baggy sweatpant met kneepads en grote zakken, sportieve sweatshirts en comfortabele vesten van sweatstof. De kollen van de shirts en vesten zijn verwisselbaar en los verkrijgbaar waardoor één basisstuk toch op verschillende manieren gedragen kan worden. Zo kan een basisstuk langere tijd mee.

Cardigan Job - nieuw in de collectie van TOPitm
Cardigan Job – nieuw in de collectie van TOPitm

De kleuren van de collectie zijn ingetogen met een edgy twist. Hoofdtonen als jeansblue, indigo en kakigroen worden gecombineerd met grey mêlee en een edgy streep die bijvoorbeeld in de voering van de zakken in de sweatpants terugkomt.

Maatvoering: 98-104 t/m 146-152

Nieuwe collectie TOPitm uitgebreid met jongenslijn
Nieuwe collectie TOPitm uitgebreid met jongenslijn

Mama
Moeders vroegen er zelf regelmatig om. De bestseller van de meidenlijn, de cross-over sweatpant, is vanak oktober op veler verzoek ook als damesmodel verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Voorlopig nog alleen online in de kleur indigo blue.

Crossover sweatpant voor mama - nieuw in de collectie van TOPitm
Crossover sweatpant voor mama – nieuw in de collectie van TOPitm

Produceren naar behoefte
Eén van de belangrijkste missies van TOPitm is de overproductie in de kledingbranche te beperken. Produceren naar behoefte is daarom het motto. Om te zorgen dat de kleding in de collecties van TOPitm ook aan de behoefte voldoet, betrekt het merk kinderen bij het ontwerpproces. Op Twitter en Facebook kunnen zij, én hun ouders, wensen aangeven en suggesties insturen. Bovendien worden ontwerpen hier ook altijd voorgelegd en kan hier op gestemd worden. Alleen de meest populaire ontwerpen worden uitgevoerd. De kleding wordt vervolgens in gecertificeerde fabrieken in Portugal vervaardigd. Deze fabrieken garanderen kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid, ook voor hun eigen werknemers.

Kijk voor meer informatie op de website van TOPitm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s