Twee unieke nieuwe zaken in Citymall Almere – GrabaMelt en Villa Chocola

Unibail-Rodamco, eigenaar van Citymall Almere, heeft overeenkomsten getekend met eigenaren van twee innovatieve winkelconcepten. Het nieuwe tosti-concept  GrabaMelt en chocolade cadeauzaak Villa Chocola openen mid-oktober hun winkels aan de vernieuwde Diagonaal.

GrabaMelt
De jonge ondernemers van GrabaMelt openen hun eerste vestiging in Citymall Almere. Ze bereiden er heerlijke melts: tosti’s met diverse kaassoorten en verse toppings en sauzen. In Amerika een begrip en nu ook in Nederland verkrijgbaar. Bezoekers kunnen zelf hun tosti samenstellen door te combineren met verschillende soorten brood, kaas, vlees, toppings en sauzen. Uiteraard staan er ook vegetarische varianten op het menu. Bezoekers kunnen bij GrabaMelt ook terecht voor een kleine salade, heerlijke soep of een kop koffie.

Grabamelt opent in Citymall Almere
Grabamelt opent in Citymall Almere

Villa Chocola
Villa Chocola opent haar derde winkel in Citymall Almere. Riko Zwaving, eigenaar van de formule Villa Chocola: “Bij ons kunnen bezoekers terecht voor lekkere chocoladegeschenken in bijzonder vormgegeven verpakkingen voor betaalbare prijzen. We bieden een uitgebreid assortiment aan bonbons, chocoladerepen, chocoladekoeken en relatiegeschenken”.

Villa Chocola opent in Citymall Almere
Villa Chocola opent in Citymall Almere

Vernieuwde Diagonaal
Beide winkels openen aan de vernieuwde Diagonaal, recht tegenover HEMA, welke vanaf aanstaande zaterdag een geheel vernieuwde inrichting heeft gekregen. Eduard Helwig, Shopping Center Manager Citymall Almere: “De Diagonaal is het dynamische hart van het winkelcentrum. De nieuwe overkapping zorgt ervoor dat de windhinder wordt beperkt en de opening van deze twee originele zaken zorgt voor meer reuring. Villa Chocola is een goede aanvulling op ons cadeauaanbod op de Diagonaal, naast bestaande winkels als Bijou Brigitte, Cadeau Chateau en het recent geopende WAAR”.

Citymall Almere
Citymall Almere is eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Unibail-Rodamco voert een actief beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. De opening van GrabaMelt en Villa Chocola werden het afgelopen half jaar voorafgegaan door de opening van Telstar Sports & Fashion, Vitaminstore, Hudson Bar & Kitchen, Woodstone Pizza & Wine en duurzame cadeauwinkel WAAR. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met grote winkels en merken in mode, lifestyle, entertainment en elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s