Biercafé Delirium opent in Amsterdam

‘The Place to Beer’

Het beroemde Delirium Café opent binnenkort haar deuren in Amsterdam. Dit oorspronkelijk Brusselse café kwam in 2004 in het Guiness Book of Records vanwege het grootste aanbod bieren. In de Brusselse vestiging kunnen liefhebbers kiezen uit ruim 3200 verschillende bieren uit binnen- en buitenland. Delirium Café Amsterdam begint ‘bescheiden’ met ruim 500 nationale en internationale bieren. De vestiging opent op 18 september haar deuren aan de Piet Heinkade in Amsterdam

Delirium Café Amsterdam opent 18 september
Delirium Café Amsterdam opent 18 september

Delirium Café
Het Delirium Café is een begrip bij bierliefhebbers wereldwijd. Het café dankt zijn naam aan het bier Delirium Tremens, een bier van hoge gisting van brouwerij Huyghe in het Vlaamse Melle. Vanwege het succes van de vestiging in Brussel openden er inmiddels ook vestigingen in onder andere Gent, Orléans, Tokio, Rio de Janeiro en Dubai. Amsterdam is de eerste locatie in Nederland. Franchisenemer van Delirium Café Amsterdam is Lovers Company, bekend van onder meer rederij Lovers.

Amsterdam
Delirium Café Amsterdam vindt onderdak in een karakteristiek pand aan de Piet Heinkade 4-6-8 in de steeds populairdere Zouthaven van Amsterdam. De locatie aan het IJ, met prachtig uitzicht, en de traditionele Delirium uitstraling maken dit een ideale en gezellige plek voor een ontspannen avond uit. Bovendien kan er ook gegeten worden. De keuken serveert eenvoudige maar goede gerechten die gecombineerd kunnen worden met bieren van de kaart.

Zie voor meer informatie www.deliriumcafeamsterdam.nl of volg Delirium Café Amsterdam op Facebook

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s