Draag een eendje bij voor KiKa!

Op zaterdag 30 augustus vindt in Stadshart Amstelveen de eerste landelijke KiKa badeendenrace plaats. Vanaf 13.00 uur worden er vijf spannende races gehouden waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Om mee te racen met een eigen badeend kan men voor € 5,00 een lot kopen. Het nummer op het lot correspondeert met een badeend in de race. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Schermafbeelding 2014-08-13 om 12.51.18

Op het Stadsplein wordt speciaal voor dit evenement een groot zwembad gebouwd. Tijdens de race worden de eendjes door de brandweer van de ene naar de andere kant van het bad gespoten. De eigenaren van de eerste drie eendjes die over de finish komen krijgen een mooie prijs van verschillende retailers uit het winkelcentrum. De nummers 1 uit de vijf verschillende races strijden om een reis naar New York. De loten zijn vanaf vrijdag 14 augustus o.a. verkrijgbaar bij de receptie van Stadshart Amstelveen (bij de Bijenkorf), het ABN-AMRO-kantoor aan de Rembrandtweg, zwembad de Meerkamp en het kantoor van KiKa aan de Groen van Prinstererlaan 99 in Amstelveen. Per race kunnen 2.000 eendjes meedoen dus in totaal hopen 10.000 eendjes te gaan racen.

Dit evenement is een initiatief van KiKa en wordt in samenwerking met Stadshart Amstelveen georganiseerd.

Overige activiteiten
Tussen de races door is er nog veel meer te beleven. Kinderen kunnen penalty’s schieten bij speciale voetbaldoelen, zich uitleven op een springkussen of zich laten schminken en er is een clown aanwezig.

KiKa
KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen. De genezingskans kàn en moet omhoog. Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. Dat is goed, maar niet goed genoeg. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek nodig gericht op kinderkanker.

Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan 174 winkels zoals de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, Starbucks en een Nespresso Boutique. Stadshart Amstelveen en deze actie zijn te volgen op www.stadshartamstelveen.nl en via www.facebook.com/StadshartAmstelveen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s