Hudson Bar & Kitchen opent in juni haar deuren in Citymall Almere

Nog voor de zomervakantie opent Hudson Bar & Kitchen haar nieuwste vestiging in het hart van Almere. In de grote vestiging van 400 m2 op het Belfortplein kunnen bezoekers straks terecht voor gerechten uit de Amerikaanse keuken, maar ook voor een drankje in de gezellige ambiance.

Het interieur van Hudson’s in Rotterdam

Hudson Bar & Kitchen
Hudson Bar & Kitchen wordt de 5e vestiging van de keten in Nederland. Hudson Bar & Kitchen serveert versgemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs. Op de kaart staan Hudson’s Classics zoals de Chef’s Classic Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur. En hun Amerikaanse sappige én biologische hamburgers zijn bij bestaande klanten razend populair. Oreo Milkshakes, verse smoothies en huisgemaakte cheesecake maken de Amerikaanse sfeer compleet.

In de nieuwe vestiging in Citymall Almere is ook een bar aanwezig. Vanaf borreltijd tot laat op de avond worden hier fine wine en amazing cocktails geserveerd.

Eduard Helwig, Shopping Centre Manager: “Citymall Almere is niet alleen een winkelcentrum, maar ook dé plek om gezellig te borrelen en te dineren. De komst van Hudson maakt dit plaatje compleet. Klanten die hier komen winkelen kunnen tijdens of als afsluiting van een dag shoppen binnen of buiten terecht voor lunch of een drankje. Bezoekers van de bioscoop of het theater, en mensen die een avondje uit willen, zullen de borrel- en dinerkaart weten te waarderen”.

Hudson Bar & Kitchen opent 10 juni aan Belfort 2 in Citymall Almere.

Citymall Almere
Citymall Almere is eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Unibail-Rodamco voert een actief beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen op de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. De opening van Hudson werd het afgelopen half jaar voorafgegaan door de opening van Bever, EkoPlaza, Hugo Boss, Superdry, WOODSTONE Pizza & Wine, WAAR en Veiligheidsmuseum PIT. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met grote winkels en merken in mode, lifestyle, entertainment én elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s