Blinken voor de Oranje binken!

Spaar voor WK Sparkles bij SPAR en Attent

Klanten van SPAR en Attent laten dit WK op een letterlijk schitterende manier hun support voor onze jongens  zien. Vanaf donderdag 29 mei kunnen zij sparen voor WK Sparkles; bling siersteentjes die in hippe leren armbandjes geklikt kunnen worden. Zo gaan de echte fans een blinkend WK tegemoet!

Van 29 mei t/m 1 juni kregen klanten bij iedere €25,- aan boodschappen een gratis leren armbandje. Dat armbandje is na 1 juni te koop voor €0,99. Bij iedere €10,- aan boodschappen en diverse actieproducten krijgen klanten gedurende de hele actieperiode een gratis Sparkle die op het leren bandje geklikt kan worden. De bandjes zijn verkrijgbaar in dé WK kleuren; oranje, rood, wit en blauw. De Sparkles hebben dezelfde kleuren maar in verschillende stijlen en varianten. De perfecte accessoire bij je oranje outfit! Want wie zegt dat je er als Oranjesupporter niet tiptop bij kan lopen?

De actie loopt vanaf donderdag 29 mei in alle winkels van SPAR en Attent

De Sparkles werden in opdracht van SPAR ontwikkeld door VMM Concepts; een full-service promotie- en loyaltybureau gevestigd in Haarlem. VMM Concepts is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s en marketingconcepten die klanten in beweging brengen. Zo bedacht het bedrijf onder meer Racers, Etos Zomerbandjes, Coop Oranje Buddies, Webbies en Smoodies. VMM Concepts is gespecialiseerd in 3D-sculpting. Een bekend voorbeeld hiervan is de serie miniatuur voetbalspelers van het Nederlands Elftal ontwikkeld voor Super de Boer). VMM Concepts heeft vaste leveranciers in het verre Oosten en een kwaliteitskantoor in Hong Kong waar alle producten worden getest volgens de laatste EU-richtlijnen. VMM Concepts werkt voor diverse klanten waaronder Vergeer Kaas, Kruidvat, Blokker, KNVB, Postcode Loterij, MS Mode, Unilever en verschillende supermarktformules zoals Jumbo, Deen, DekaMarkt, Natudis, MCD SPAR, Vomar en Coop. VMM Concepts is tevens ontdekker en wereldwijd licentiehouder van de in Parijs woonachtige Argentijnse 3D-kunstenaar Guillermo Forchino.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s