Vitaminstore opent deze lente haar deuren in Citymall Almere

Nog voor de zomer opent Vitaminstore haar nieuwste vestiging in het hart van Almere. In deze winkel kun je niet alleen terecht voor gezondheidsproducten, maar ook voor gezonde sapjes. 

Vitaminstore
Vitaminstore is een health specialist waarbij je advies krijgt over passende voedingssupplementen, sportvoeding en natuurcosmetica. In de nieuwe vestiging in Citymall Almere komt ook een juice bar waar sappen en smoothies worden verkocht op basis van groente en fruit, verrijkt met boosters zoals superfoods. Vitaminstore verkoopt onder andere de bekende A-merken Solgar, Orthica, MDY, EAS, Dr. Hauschka en Weleda en de huismerken VitaminHealth, VitaminSports en VitaminBeauty.

Vitaminstore opent in juni een nieuwe winkel in Citymall Almere

Manon Otten, Vitaminstore: “Wij zien dat Almere is doorgegroeid naar een volwaardige stad, waar op dit moment veel gebeurt. Aan de online verkoop merken we dat er in Almere veel mensen wonen die met hun gezondheid en hun lijf bezig zijn. Met de zeer bekwame onderneemster Caroline van der Helm, hebben wij er alle vertrouwen in dat de Vitaminstore in Almere een succes gaat worden. “

Vitaminstore opent in juni aan de Schutterstraat 23 in Citymall Almere.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen mogen kinderen hier gratis spelen en meedoen aan leuke workshops.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s