Shoppen als Maxima en Willem Alexander

Koninklijk shoppen in Stadshart Amstelveen
De koninklijke familie vierde afgelopen zaterdag de eerste Koningsdag in de Gemeente Amstelveen. Tijdens een feestelijk onthaal liep de route door het kloppende hart van de gemeente; winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Een goed moment om het 4-sterren niveau van het Stadshart extra onder de aandacht te brengen. Een ludieke uiting met een knipoog naar het Koninklijk bezoek hangt de komende periode op verschillende plekken in de regio en op bussen op de route Uithoorn-Amsterdam.

Schermafbeelding 2014-04-25 om 15.01.14

‘Koninklijke’ services in Stadshart Amstelveen
In 2013 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, gratis en onbeperkt WiFi, een kindertreintje en diverse lounges waaronder een babylounge.

Naast de vele bijzondere winkels is er een uitgebreid aanbod aan horeca en cultuur, zoals P60, Schouwburg AmstelveenCinema Amstelveen en het Cobramuseum.

Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl en via www.facebook.com/StadshartAmstelveen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s