Mei in Citymall Almere; een maand vol muziek, kinderactiviteiten, het bevrijdingsfestival en meer

Agenda mei 

In mei staat Citymall Almere in het teken van muziek. Het Citymall Music-seizoen is begonnen en het populaire Bevrijdingsfestival brengt diverse bekende acts naar Almere. Maar ook voor de jongste bezoekers is er altijd wat te beleven. Zo is Kartopia, de gratis oppasservice van Citymall Almere, tijdens de meivakantie elke dag geopend. Kortom; ook in mei zijn er genoeg redenen om naar Citymall Almere te gaan! Hieronder een overzicht:

Zondag 4 mei: Meet & greet met Diego; de neef van Dora

Diego is de grote neef van Dora. Deze heeft inmiddels zijn eigen populaire serie op Nickelodeon. Op 4 mei brengt Diego een bezoekje aan Citymall Almere om met al zijn kleine en grote fans op de foto te gaan. Hij begint om 13:00 uur bij Kartopia.

 

Maandag 5 mei: Bevrijdingsfestival

Vrijheid wordt op 5 mei  groots gevierd in Almere. Tijdens het Bevrijdingsfestival Flevoland staan de Esplanade, het Forum en de Grote Markt in het teken van optredens van de beste Nederlandse artiesten en acts. De hoofdact dit jaar is de Nederlandse band Racoon, de winnaar van de 3FM Awards voor Beste Band én Beste Artiest Pop. Kijk voor een volledig overzicht en programma op www.bevrijdingsfestivalflevoland.nl

 

Zondag 11 mei: Citymall Music: De Softies

De Softies zijn een echte Almeerse act met veel fans in heel Nederland. De band maakt al sinds 2004 Nederlandstalige pop die rockt met soul. Ze zijn bekend van hun CD’s “Laatbloeiers”, “Olie en andere vette shit” en in de zomer van 2013 verscheen de speciale Oerol editie “Koud en Nieuw”. In Citymall Almere brengen ze hun oude en nieuwe repertoire. Frisse en lekkere poprock die je bijblijft. De Softies spelen tussen 13.00 en 16.00 diverse sets op het Belfort.

Zondag 18 mei: Verse popcorn

De kok van Citymall Almere maakt deze zondag voor alle bezoekers een heerlijk portie verse zoete popcorn. De kok deelt de popcorn uit op het Forum tussen 13:00 en 17:00 uur.

 

Zondag 25 mei: Citymall Music: Biscuits

De band Biscuits bestaat uit vier songwriters uit Utrecht en Amsterdam. Biscuits speelt akoestische en toegankelijke popliedjes. De nummers zijn net als koekjes: vaak luchtig, soms breekbaar, soms ook luidruchtig maar altijd lekker. Biscuits wordt weleens vergeleken met acts als K’s Choice, Racoon, Fink en Nick Drake. Alle reden om eens te komen proeven van Biscuits!  Biscuits speelt tussen 13.00 en 16.00 diverse sets op het Belfort.

Zondag 1 juni: Citymall Music: Fabian

De muziek van Fabian is even veelzijdig als zijn achtergrond doet vermoeden. Hij werd geboren in Spanje maar groeide op in Nederland. Al op jonge leeftijd krijgt hij zijn eerste gitaar en dan is er geen houden meer aan. Zijn muziek heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een mengeling van rap, blues, hiphop en pop. Fabian was onder andere te zien in het laatste seizoen van De Beste Singer/Songwriter en De Wereld Draait Door.

Fabian speelt tussen 13.00 en 16.00 verschillende sets op het Forum.

Gratis oppasservice Kartopia tijdens meivakantie elke dag geopend

Uiteraard is elke woensdag, zaterdag en zondag Kartopia geopend. Tijdens de meivakantie is Kartopia zelfs elke dag open. Kartopia is de gratis én duurzame oppasservice van Citymall Almere. Alles in Kartopia is gemaakt van karton. Van grotten, klimmuren en een theater tot de enorme draak die vanaf het plafond naar beneden kijkt. Kinderen van 3 tot 10 jaar kunnen zich hier 1,5 uur lang uitleven met klimmen en knutselen, terwijl hun ouders in alle rust kunnen winkelen. Kartopia zit midden in het winkelcentrum, op Belfort 15.

In Kartopia, de gratis oppasservice van Citymall Almere, is alles gemaakt van karton
In Kartopia, de gratis oppasservice van Citymall Almere, is alles gemaakt van karton

Zie voor het volledige programma de evenementenkalender op www.citymall-almere.nl

Citymall Almere

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis voor jong en oud om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s