Cadeauwinkel WAAR opent nieuwe winkels in Citymall Almere & Stadshart Zoetermeer na succesvolle crowdfunding campagne

Dankzij de hulp van het publiek komen er twee filialen van de duurzame cadeauwinkel WAAR bij. Een overweldigende respons op een door hen gestarte crowdfundingcampagne leverde zoveel op, dat er niet één, maar drie nieuwe winkels geopend kunnen worden. De eerste twee openen in april hun deuren in Stadshart Zoetermeer en Citymall Almere. Beiden eigendom van Unibail-Rodamco.

WAAR
Bij WAAR worden de leukste duurzame cadeauartikelen uit de hele wereld verkocht. Originele en bijzondere cadeaus die de maker een toekomst geven en de aarde niet onnodig belasten. Met een cadeau van WAAR help je mee aan een betere wereld. Alle producten in de collectie hebben een duurzaamheidskeurmerk of een Fair Trade keurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal; er wordt gebruik gemaakt van FSC hout en gerecycled karton voor de inrichting en de cadeautjes worden ingepakt in gerecycled fairtrade papier.

 

Duurzame cadeauwinkel WAAR opent in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer – foto: worldtreasury.com

Almere en Zoetermeer.
De winkels in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer zijn de 11e respectievelijk 12e winkel van WAAR. Alle winkels van WAAR worden deels gefinancierd door het publiek zelf. WAAR zet hiervoor crowdfunding in. Eind vorig jaar ging er een nieuwe campagne van start voor de opening van de 11e winkel. De respons was echter vele malen groter dan verwacht. Binnen 5 dagen was het doelbedrag van €25.000,- al bereikt, en na 60 dagen stond de teller op €83.200,-! Genoeg voor drie nieuwe winkels!

WAAR Zoetermeer opent op 19 april aan Hogerop 21 in Stadshart Zoetermeer
WAAR Almere opent op 11 april aan Diagonaal 32 in Citymall Almere

Waar de 13e winkel geopend gaat worden is nog niet bekend.

Duurzame cadeauwinkel WAAR opent in Stadshart Zoetermeer en Citymall Almere – foto: blog.vierenveertig.be

Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer
Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer zijn eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed.

Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia

Het sfeervolle Stadshart Zoetermeer vormt het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken. Het winkelaanbod varieert van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals V&D, Mediamarkt, Albert Heijn XL, Douglas, Rituals, H&M, Sport 2000 en Primark. Ook biedt het Stadshart   diverse horecagelegenheden, bioscoop Utopolis en Stadstheater Zoetermeer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s