Massimo Dutti komt naar Stadshart Amstelveen

Het Spaanse modemerk Massimo Dutti opent binnenkort haar deuren in Stadshart Amstelveen. De winkel in Amstelveen wordt het vijfde filiaal in Nederland. In de winkel worden straks zowel de heren- als damescollecties verkocht. De winkel krijgt een zogenaamd iconic shopfront, een pui van dubbele hoogte. Hierdoor komt de identiteit van het merk extra goed tot uitdrukking. Dergelijke architectonische elementen sluiten aan bij de ‘re-design’ strategie van eigenaar Unibail-Rodamco. Het bedrijf bouwt continu verder aan de verbetering van de uitstraling van het winkelcentrum.

Massimo Dutti opent op het centraal gelegen Binnenhof in Stadshart Amstelveen

Massimo Dutti opent vijfde Nederlandse filiaal in Stadshart Amstelveen

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s