April wordt een maand vol activiteiten in Citymall Almere: van Citymall Music tot de opening van het veiligheidsmuseum PIT

Agenda activiteiten april

Er valt veel te beleven in de maand april in Citymall Almere. Iedere zondag is er live muziek of een activiteit voor kinderen. Daarnaast opent PIT, het landelijke centrum over veiligheid, op 12 april haar deuren met een grote Veiligheidsdag. En natuurlijk wordt de 1e Koningsdag groots gevierd in het hart van Almere. Hieronder een overzicht:

Zondag 6 april: Ontmoet SpongeBob

Een hit bij kinderen én ouders! SpongeBob verlaat voor een middag zijn onderwaterwereld en komt naar Citymall Almere om met bezoekers op de foto te gaan. SpongeBob start vanaf 13.00 bij Kartopia. Voor de echte fans worden er ook SpongeBob goodies verloot via de Facebookpagina van Citymall Almere.

Ontmoet SpongeBob in Citymall Almere
Ontmoet SpongeBob in Citymall Almere

Zondag 13 april: Citymall Music: Jermaine Fleur

Ook dit jaar biedt Citymall Almere weer diverse bands en acts de kans bekend te worden bij een groter publiek. Op 13 april staat Jermaine Fleur op het podium. De singer/songwriter is bekend van X-Factor en heeft een soulful pop sound. Hij speelt van 13.00 uur tot 16.00 uur verschillende sets op het Forum.

Jermaine Fleur staat zondag 13 april op het podium in Citymall Almere
Jermaine Fleur staat zondag 13 april op het podium in Citymall Almere

Zaterdag 12 april: Opening PIT en Veiligheidsdag

Op zaterdag 12 april opent een bijzonder museum aan het geheel vernieuwde Schipperplein in Citymall Almere haar deuren. PIT is hét moderne en interactieve centrum over veiligheid. In PIT beleeft jong en oud het verleden, heden en de toekomst van de brandweer, politie en hulpdiensten. Ook kunnen bezoekers zien wat ze zelf kunnen doen aan veiligheid.

Ter gelegenheid van de opening vindt er op 12 april een spectaculaire Veiligheidsdag plaats. Bezoekers van Citymall Almere kunnen kijken naar spannende demonstraties en deelnemen aan activiteiten, zoals waterspelletjes voor kinderen. Ook kunnen kinderen zich op het Belfort laten fotograferen als echte brandweerman compleet met brandweerslang en helm. De activiteiten op 12 april vinden plaats in het hele centrum van Almere. Kijk voor meer informatie op www.veiligheidsdag.nl

21 april: Tweede Paasdag

Op Eerste Paasdag, zondag 20 april, is het winkelcentrum gesloten. Op Tweede Paasdag zijn alle winkels in het winkelcentrum geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en kunnen kinderen gratis terecht bij Kartopia, de verborgen kinderstad.

Vrijdag 25 en zaterdag 26 april: Koningsnacht en -dag 2014

Op vrijdagavond 25 april start om 17.00 uur de Almeerse Koningsnacht met vrijmarkten op de gebruikelijke pleinen in het centrum  van Almere. De vrijmarkten duren tot 17.00 uur de volgende dag. Op Koningsdag zelf is er de hele dag een uitgebreid muziekprogramma met als hoofdact DJ Jean op de Grote Markt! Het volledige programma is nog niet bekend, dus houd www.koningsdag-almere.nl in de gaten.

Zondag 27 april: Citymall Music: Sharp Four

Voor wie na Koningsdag nog niet genoeg heeft gefeest, speelt Sharp Four op 27 april een aanstekelijke mix van pop, soul en jazz. Naast een repertoire met mooie ballads spelen ze ook bekende hits van vroeger om lekker op te dansen. Sharp Four speelt tussen 13.00 uur en 16.00 uur diverse sets op De Diagonaal.

Gratis oppasservice Kartopia

Ook in april is Kartopia iedere  woensdag, zaterdag en zondag geopend. . Kartopia is de gratis én duurzame oppasservice van Citymall Almere. Alles in Kartopia is gemaakt van karton. Van grotten, klimmuren en een theater tot de enorme draak die vanaf het plafond naar beneden kijkt. Kinderen van 3 tot 10 jaar kunnen zich hier 1,5 uur lang uitleven met klimmen en knutselen, terwijl hun ouders in alle rust kunnen winkelen. Kartopia zit midden in het winkelcentrum, op Belfort 15.

Zie voor het volledige programma de evenementenkalender op www.citymall-almere.nl

Citymall Almere

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis voor jong en oud om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, MediaMarkt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s