Laat teakhout weer stralen met de ecologische en natuurlijke producten van Borma Wachs

Nog even en we kunnen weer buiten ontbijten, lunchen, borrelen, eten of gewoon lekker de krant lezen met een kopje thee. Tijd dus om het balkon of terras op orde te brengen en de tuinset weer uit de schuur of onder het zeil vandaan te halen.  Met de 100% natuurlijke en ecologische teakverzorgingsproducten van Borma Wachs, verkrijgbaar bij partsandpieces.nl, zijn teakhouten tuinmeubelen binnen no time klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Hetzelfde geldt voor teak bootonderdelen en dekken.

Teakhout blijft langer mooi met de onderhoudsproducten van Borma Wachs – verkrijgbaar bij partsandpieces.nl
Teakhout is duurzaam, slijtvast en makkelijk in onderhoud

Teakhout
Teakhout heeft als grootste voordeel dat het duurzaam en makkelijk in onderhoud is. Maar ook teakhout heeft flink wat te verduren in ons klimaat. Vaak ziet het hout er na verloop van tijd wat grijs uit bijvoorbeeld. Met de Borma No Grey grijsverwijderaar van Borma Wachs is dat eenvoudig op te lossen. Breng het product royaal aan met een kwast en laat het enkele minuten inwerken. Verwijder met een spons het ingetrokken vuil en spoel af met water. Hierna kan het hout licht worden opgeschuurd en behandeld met de 100% natuurlijke Borma Wachs Teakolie. Deze olie kan regelmatig worden opgebracht en geeft het hout een kleurloze en matte finish. Het hout blijft veel langer mooi.

De Borma No grey 1 liter kost € 16,95
De Borma Wachs 100% natuurlijke teakolie 1 liter kost € 24,35
Beide producten zijn te bestellen bij partsandpieces.nl

Borma No Grey grijsverwijderaar van Borma Wachs – verkrijgbaar bij partsandpieces.nl

Borma Wachs
Borma Wachs is een Italiaanse producent van ecologische producten voor het restaureren en onderhouden van meubels en antiek. Antiquairs en restaurateurs over de hele wereld gebruiken hun producten. Deze producten zijn heel erg gebruikersvriendelijk waardoor consumenten ze ook perfect thuis kunnen gebruiken.

Partsandpieces.nl
Parts & Pieces is hét adres voor restauratie-onderdelen, onderhoudsproducten en meubel- en woonaccessoires. Men vindt er  een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen en producten voor antieke en oude meubels en voor in het interieur zoals slotjes, knopjes, handgrepen, sierlijsten en ornamenten. Ook heeft Parts & Pieces onderhoudsmiddelen als teakolie, wassen, lakken en stiften om een krasje weg te werken op meubelen of houten vloeren. En men vindt er prachtige en decoratieve verven en beitsen in diverse soorten en kleuren. Alle producten zijn veilig en snel te bestellen via http://www.partsandpieces.nl. Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst worden gegarandeerd dezelfde dag verzonden.

www.partsandpieces.nl

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s