Van der Mijn & Van Dorp eerste ‘virtual agency’ in talentonwikkeling, loopbaanbegeleiding en outplacement

Klant betaalt voor kwaliteit en deskundigheid; niet voor een duur kantoor

Het onlangs opgerichte Van der Mijn & Van Dorp levert dienstverlening op het gebied van talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, outplacement en coaching. De deskundige mensen achter de organisatie brengen jarenlange ervaring met zich mee, en bieden organisaties en individuelen advies en begeleiding op maat. Maar Van der Mijn & van Dorp heeft geen kantoor, want het is een zogenaamde ‘virtual agency’. Dat levert de klant een hoop voordeel op. De dienstverlening van VDMVD is landelijk dekkend en op maat maar de klant betaalt niet mee aan huur of andere kosten die een kantoor met zich mee brengen.

Virtual Agency
Het is een trend die al veel wordt toegepast in bijvoorbeeld de reclame- en communicatiebranche. Een virtual agency wil niet zeggen dat de klant alleen nog maar contact heeft via een computer. De werkwijze verschilt niet van die bij een klassiek kantoor. Ook bij Van der Mijn & Van Dorp staat persoonlijk contact voorop.

Een virtual agency betekent dat de dienstverlening niet aan discipline of plaats gebonden is. Een netwerk van talentvolle mensen van diverse disciplines vormen samen een virtueel kantoor.

Frank van der Mijn, medeoprichter: Een virtual agency past in deze tijd waarin klanten vragen om flexibiliteit en maatwerk. Vastzitten aan panden en vaste medewerkers horen daar niet bij. Wij werken met een flexibele schil van meer dan 15 senior coaches en trainers. Per opdracht worden de juiste mensen verzameld in de juiste regio’s, en de klant wordt op zijn wenken bediend.”

Dienstverlening
Wanneer een organisatie te maken krijgt met een reorganisatie of sanering helpen de vakkundige coaches van Van der Mijn & Van Dorp bij de begeleiding van de medewerkers. Vertrekkende medewerkers worden begeleid op weg naar nieuw werk. Achterblijvende medewerkers worden ondersteund in hun rol en de eisen van de nieuwe organisatie. Voor directie en leidinggevenden zijn de mensen van Van der Mijn & Van Dorp kritische en geduldige gesprekspartners.

Van der Mijn & Van Dorp levert dienstverlening op het gebied van talentontwikkeling, loopbaanbegeleiding, outplacement en coaching

Wie zijn Van der Mijn & Van Dorp
De oprichters van Van der Mijn & Van Dorp zijn Frank van der Mijn en Nicolette van Dorp. Na een internationale loopbaan in wetenschap, duurzaamheidsvraagstukken en consultancy richtte Frank zich op coaching en training. Hij is een ervaren opleider en supervisor van collega-professionals en treedt als executive coach en loopbaanadviseur op voor zowel profit- als non-profitorganisaties. Nicolette van Dorp heeft ruime ervaring in accountfuncties in de arbeidsmarktcommunicatie en als senior consultant in de Werving & Selectie. Na haar opleiding tot loopbaancoach werkte zij enkele jaren bij een bureau voor executive coaching en outplacement.

www.vdmvd.nl

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s