Restaurant Woodstone Pizza and Wine komt naar Citymall Almere

Culinaire pizza’s en heerlijke wijnen

Woodstone Pizza and Wine opent medio maart haar deuren in Citymall Almere. In de keuken van dit populaire restaurant wordt het mooiste van Italië gecombineerd met Nederlandse lef. Dat dit een succesformule is blijkt uit de vele enthousiaste reacties van bezoekers en recensenten van de twee bestaande restaurants. De vestiging in Citymall Almere is de derde voor Woodstone

Woodstone Pizza and Wine opent in Citymall Almere
Woodstone Pizza and Wine opent in Citymall Almere

Woodstone Pizza and Wine
De pizza’s van Woodstone worden ter plekke gebakken in een grote oranje steenoven die vanuit de open keuken het hart van de zaak vormt. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten en voor de bewuste consument serveert Woodstone ook pizza’s met minder dan 600 calorieën. Op het menu staan behalve pizza’s ook salades, broodjes, pasta’s, heerlijke desserts, en diverse wijnen. Dit alles wordt geserveerd in een modern interieur dat de naam eer aan doet. Het gebruik van materialen als steen en hout geven de restaurants een eigentijdse en warme uitstraling.

Stijlvolle en toegankelijke omgeving
Het winkelende publiek in Citymall Almere heeft met de komst van Woodstone Pizza and Wine een extra plek om even te ontspannen. Zij kunnen er 7 dagen terecht voor zowel lunch als diner. En bezoekers van het theater of de bioscoop kunnen hier eerst gezellig wat eten en drinken. De locatie op het Belfort, het plein met horecagelegenheden, onderstreept de functie van Citymall Almere als perfecte plek voor een avondje uit.

De gebroeders Vos, eigenaren van Woodstone Pizza and Wine: “De keuze voor Citymall Almere was voor ons snel gemaakt. Woodstone staat voor casual dining: lekker eten in een toegankelijke maar stijlvol vormgegeven omgeving. Op het mooie, en centraal gelegen Belfort, hier in Citymall Almere komen deze kenmerken perfect samen”.

Woodstone Pizza and Wine opent medio maart haar deuren op Belfort 13 in Citymall Almere. Nieuwsgierig? Neem alvast een voorproefje via www.woodstonepizza.nl.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, MediaMarkt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden
er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia
is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen, mogen
kinderen hier gratis spelen en meedoen aan leuke workshops.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere

 


Een reactie op “Restaurant Woodstone Pizza and Wine komt naar Citymall Almere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s