Citymall Almere; dé perfecte plek voor een zondaguitje met én zonder kids – agenda februari/maart

Elke zondag staat er in Citymall Almere iets bijzonders op de agenda. Zo ook de komende weken. Op 16, 23 februari en 2 maart staan er leuke kinderactiviteiten gepland. Ook kunnen kinderen  ieder weekend spelen en knutselen in de verborgen kinderstad Kartopia. De volwassen bezoekers hebben op zaterdag 8 en zondag 9 februari een extra reden om naar Citymall Almere te komen; ze kunnen er trouwen voor 1 dag tijdens het Valentijns evenement.

Zondag 8 en 9 februari: Valentijnsevenement: Kom trouwen voor 1 dag
Citymall Almere maakt het wel heel makkelijk om origineel of romantisch uit de hoek te komen. Op zaterdag 8 én zondag 9 februari kunnen bezoekers in de speciale Las Vegas pop-up trouwkapel trouwen voor één dag! Met toespraakjes, ringen, keuze uit verschillende trouwjurken en accessoires en een prachtige trouwfoto is het plaatje compleet. Iedereen mag trouwen met wie hij of zij wil, dus met vrienden en vriendinnen, collega’s of zelfs met buren! De Las Vegas pop-upkapel staat op zaterdag 8 februari van 12:00 tot 18:00 uur en op zondag 9 februari van 12:00 tot 17:00 uur op het Forum in Citymall Almere.

Trouwen voor één dag in Citymall Almere
Trouwen voor één dag in Citymall Almere

Zondag 16 februari: Illusionist Niels Harder
De talentvolle illusionist Niels Harder doet het winkelend publiek versteld staan met zijn goocheltrucs. In zijn show worden magie en humor met elkaar verweven. Leuk voor jong en oud! Niels treedt op, verspreid door Citymall Almere, vanaf 13.00 uur.

Zondag 23 februari: Gratis donuts
De koks van Citymall Almere delen heerlijke zelfgemaakte donuts uit aan bezoekers. Zij mogen deze zelf in de chocola dippen en een heerlijke topping kiezen. De koks staan vanaf 13.00 uur bij de HEMA op de Diagonaal in Citymall Almere.

Gratis donuts in Citymall Almere

Zondag 2 maart: Ontmoet de Turtles!
Een favoriet bij de jongste bezoekers van Citymall Almere én hun ouders. De Teenage Mutant Ninja Turtles lopen door het winkelcentrum om met bezoekers op de foto te gaan. Ze starten vanaf 13.00 bij Kartopia.

De Turtles komen naar Citymall Almere
De Turtles komen naar Citymall Almere

Gratis oppasservice Kartopia
Kartopia is de gratis én duurzame oppasservice van Citymall Almere. Alles in Kartopia is gemaakt van karton. Van grotten, klimmuren en een theater tot de enorme draak die vanaf het plafond naar beneden kijkt. Kinderen kunnen zich hier 1,5 uur lang uitleven met klimmen en knutselen, terwijl hun ouders in alle rust kunnen winkelen. Kartopia zit midden in het winkelcentrum, op Belfort 15 en is geopend op woensdag, zaterdag en zondag en geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Kartopia, de Verborgen Kinderstad. De gratis oppasservice in Citymall Almere
Kartopia, de Verborgen Kinderstad. De gratis oppasservice in Citymall Almere

Zie voor het volledige programma de evenementenkalender op www.citymall-almere.nl

 

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis voor jong en oud om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmer


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s