Kom trouwen voor één dag in Citymall Almere!

In het weekend voor Valentijnsdag zijn de pijlen van Cupido al gericht op iedereen die zijn of haar partner wil verrassen. Citymall Almere maakt het wel heel makkelijk om origineel of romantisch uit de hoek te komen. Op zaterdag 8 en zondag 9 februari kun je er in de speciale Las Vegas pop-up trouwkapel trouwen voor één dag!

Trouwen met collega, beste vriend, buurman of eigen Valentijn
Speciale Valentijn-ambtenaren voltrekken het hele weekend huwelijken in de Las Vegas pop-up trouwkapel op het Forum in Citymall Almere. Met toespraakjes, ringen, keuze uit verschillende trouwjurken en accessoires en een prachtige trouwfoto is het plaatje compleet. Iedereen mag trouwen met wie hij of zij wil, dus ook huwelijksvoltrekkingen tussen vrienden en vriendinnen, collega’s of buren worden gedaan. De ceremonies duren ongeveer 5 tot 15 minuten en zijn gratis. Het huwelijk is natuurlijk niet rechtsgeldig, maar levert wel alle ingrediënten voor een leuke herinnering of een romantisch én origineel Valentijnsmoment.

Honeymoon in romantisch Warschau.
Bij een huwelijk, rechtsgeldig of niet, hoort natuurlijk een huwelijksreis. Citymall Almere mag samen met LOT Polish Airlines een romantisch weekend voor 2 in de prachtige stad Warschau verloten. Bezoekers van de winkels en horeca in het winkelcentrum krijgen vanaf 1 februari bij besteding van € 50 of meer een actiekaart met wincode. Via de Facebookpagina van Citymall Almere, of op valentijn.citymall-almere.nl, kan de code worden ingevoerd. Op 14 februari wordt de winnaar per email bekendgemaakt.

Al getrouwd?
Bezoekers die al getrouwd zijn kunnen hun trouwgeloftes vernieuwen. Maar ze kunnen ook in hun eigen trouwoutfit op de foto bij de speciale Valentijnsfotograaf. Citymall Almere nodigt dan ook alle bruidsparen op om hun trouwjurken en pakken van zolder te halen en naar Almere te komen. Daar kunnen ze elkaar nog een keer laten zien hoe blij ze zijn met elkaar.

Trouwen voor één dag in Citymall Almere
Trouwen voor één dag in Citymall Almere

De Las Vegas pop-upkapel staat op zaterdag 8 februari van 12:00 tot 18:00 uur en zondag 9 februari van 12:00 tot 17:00 uur op het Forum in Citymall Almere.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, MediaMarkt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen, mogen kinderen hier gratis spelen en meedoen aan leuke workshops.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s