VMM Concepts bedenkt 3D versie van Fred en Ed voor kaaskoppen van Vergeer Holland

Fred en Ed figuurtjes bij Kaaskoppen van Vergeer Holland

3D-sculpted variant bedacht door VMM concepts

Liefhebbers van verantwoorde producten voor kinderen komen binnenkort extra aan hun trekken. In diverse supermarkten en retailkanalen worden bij de Kaaskoppen van Vergeer Holland, Fred & Ed wegschietfiguurtjes, zogenaamde jumpers, weggegeven. Kaaskoppen zijn de handig verpakte kaastussendoortjes van Vergeer Holland. Fred & Ed zelf zijn al bekend bij ouders en kinderen. Zij staan op diverse producten die lekker en verantwoord zijn en passen in een gevarieerd dieet; zo ook op de Kaaskoppen van Vergeer. Maar niet eerder waren Fred & Ed als 3D figuurtjes te zien. Promotie- en loyaltybureau VMM Concepts is specialist op het gebied van 3D scultping en ontwikkelde de figuurtjes en campagne voor Vergeer.

VMM Concepts ontwikkelt 3D variant van Fred en Ed
VMM Concepts ontwikkelt 3D variant van Fred en Ed

Fred & Ed
Producten die passen in een verantwoord voedingspatroon, speciaal voor kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar. Dat is waar Fred & Ed voor staan. Zij wijzen ouders en kinderen de weg naar producten die lekker, maar ook goed voor je zijn. De Kaaskoppen van Vergeer mogen ook op de goedkeuring van Fred & Ed rekenen. Dit zijn vuistkaasjes per zes stuks verpakt en ideaal voor overblijven of partijtjes. De producten zijn hartig, niet slecht voor de tanden en gemaakt van natuurkaas dus rijk aan calcium.

3D scultping
VMM Concepts uit Haarlem ontwikkelde de 3D variant van de bestaande figuurtjes Fred & Ed. Het voetje van de diverse figuurtjes is voor en achter verschillend in hoogte. Kinderen kunnen met de bijgeleverde chip op verschillende manieren, en met verschillende effecten, de poppetjes wegschieten. VMM is specialist op het gebied van 3D-sculpting. Eerder ontwikkelden zij bijvoorbeeld miniatuur spelers van het Oranje team voor Super de Boer.

Monique van Zoest, marketingverantwoordelijke bij Vergeer: “3D figuurtjes zijn vaak erg populair bij kinderen, Eerdere successen van VMM Concepts bevestigen dit. Omdat de Fred & Ed figuurtjes ook nog weggeschoten kunnen worden en er dus een spelelement aan toe is gevoegd, zijn we overtuigd dat ze een succes zullen zijn”.

De actie start in week 6 in diverse supermarkten waar de Kaaskoppen van Vergeer worden verkocht. Op = Op.

Over VMM
VMM Concepts is een full-service promotie- en loyaltybureau gevestigd in Haarlem. Het bedrijf is voortgekomen uit Laaf Producties, opgericht door Cees Vrisekoop, de bedenker van de bekende Laaf figuren en merchandise. VMM Concepts is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s en marketingconcepten die klanten in beweging brengen. Zo bedacht het bedrijf onder meer Racers, Etos Zomerbandjes, Coop Oranje Buddies, Webbies en Smoodies. VMM Concepts is gespecialiseerd in 3D-sculpting. Een bekend voorbeeld hiervan is de serie miniatuur voetbalspelers van het Nederlands Elftal ontwikkeld voor Super de Boer). VMM Concepts heeft vaste leveranciers in het verre Oosten en een kwaliteitskantoor in Hong Kong waar alle producten worden getest volgens de laatste EU-richtlijnen. VMM Concepts werkt voor diverse klanten waaronder Vergeer Kaas, Kruidvat, Blokker, KNVB, Postcode Loterij, MS Mode, Unilever en verschillende supermarktformules zoals Jumbo, Deen, DekaMarkt, Natudis, MCD Spar, Vomar en Coop. VMM Concepts is tevens ontdekker en wereldwijd licentiehouder van de in Parijs woonachtige Argentijnse 3D-kunstenaar Guillermo Forchino


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s