Gratis oppasservice van Citymall Almere tijdens kerstvakantie elke dag geopend

Kartopia is de gratis én duurzame oppasservice van Citymall Almere. Alles in Kartopia is gemaakt van karton. Van grotten, klimmuren en een theater tot de enorme draak die vanaf het plafond naar beneden kijkt. Kinderen kunnen zich in Kartopia 1,5 uur lang uitleven met klimmen en knutselen, terwijl hun ouders in alle rust kunnen winkelen. Tijdens de maand december kunnen kinderen meehelpen met het maken van een megagrote Kartopia-kerstboom.

De grote kartonnen draak in gratis oppasservice Kartopia in Citymall Almere
De grote kartonnen draak in gratis oppasservice Kartopia in Citymall Almere

Duurzaamheid speelt een grote rol bij Kartopia. Al het karton dat gebruikt wordt, is ingezameld bij de winkels in Citymall Almere. Ouders kunnen dus met een gerust én bewust hart hun kinderen achterlaten terwijl ze kerstinkopen doen. Kartopia is geopend op woensdag, zaterdag en zondag, en tijdens de kerstvakantie elke dag! Kartopia zit midden in het winkelcentrum, op Belfort 15.

In Kartopia, de gratis oppasservice van Citymall Almere, is alles gemaakt van karton
In Kartopia, de gratis oppasservice van Citymall Almere, is alles gemaakt van karton

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, MediaMarkt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden
er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s