De breeze van 4Moms: met één simpele handeling van klein pakketje naar complete box/babybed

Een opklapbare box is handig voor kleinbehuisden, grootouders, op reis of voor ouders die de box niet de hele dag in huis willen hebben staan. En een opklapbaar bedje is ideaal op vakantie of voor een nachtje logeren. Maar zo’n ding in- en uitklappen levert de nodige uitdagingen op. De breeze van 4moms komt ouders, maar ook grootouders, een heel eind tegemoet. Met één handeling wordt dit kleine pakketje omgetoverd in een bedje of box. En na gebruik is één handeling weer voldoende om het weer in te klappen.

De breeze van 4Moms: met één simpele handeling van klein pakketje naar complete box/babybed

Het Amerikaanse merk 4Moms vraag regelmatig een panel van moeders welke artikelen hun leven echt makkelijker zouden maken en wat hun grootste ergernissen zijn. 4Moms ziet het als een uitdaging om de uitkomsten om te zetten in bruikbare, handige producten. De breeze, bedje en complete box in één, is hier een voorbeeld van. Bestaande inklapbare bedjes of boxen zijn vaak lastig in gebruik en zelden echt makkelijk neer te zetten. Dat levert onnodig veel stress op. De breeze is echt met één handeling uit te klappen en met één handeling weer in te klappen. Bij de breeze wordt een apart wieggedeelte (bassinet) meegeleverd voor pasgeboren en kleine baby’s. Het reisbedje is dus direct vanaf de geboorte te gebruiken, en ouders, maar bijvoorbeeld ook grootouders, hoeven niet zo diep te bukken om de kleine uit bed te halen. Als box doet de breeze niet onder voor zijn houten collega’s. Ideaal dus als je ’s avonds de box op wilt kunnen ruimen of als de logeerpartij is afgelopen. De breeze is dus ideaal voor thuis, op reis of als logeerbedje bij opa en oma.

De breeze van 4moms: met één simpele handeling van klein pakketje naar complete box/babybed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s