Persbericht: Eigenaar verloren pet ziet koude winter met angst tegemoet.

Sprinter Amsterdam – Rhenen, woensdag 11 december, 2013

Pieter Valk, eigenaar van een echte Schotse geruite pet, staart mijmerend uit het raam. De nachtvorst heeft een poederachtige laag rijp over de tuinen achter zijn appartement in Amsterdam gelegd. “Hoe moet dat nu straks, zonder pet, als het écht koud wordt?”. Dhr Valk heeft het al niet makkelijk in die koude dagen. De haren op zijn goedgevormde schedel zijn op één, hooguit twee handen te tellen. “Ik zal op zoek moeten naar een andere pet. Maar dat zal nooit weer zo’n fijne pet zijn. Bovendien was deze pet een cadeau uit Schotland. Dat maakt hem extra bijzonder”. Hij hoopt dat zijn pet is gevonden en dat iemand er nu heel blij mee is. Maar eigenlijk hoopt hij dat de vinder zich wil melden.

Dhr Valk heeft de pet op woensdag 11 december rond 10 uur laten liggen in de trein van Amsterdam naar Rhenen. Hij is zelf uitgestapt op station Veenendaal Centrum. Hij zat in de eerste klas, maar wel vlak bij het balkon en de uitgang. Daar zal de pet dan ook ergens zijn blijven liggen. Misschien dat iemand op het traject hem heeft zien liggen en meegenomen. De trein komt langs Rhenen, Veenendaal, Maarn, Driebergen-Zeist, Utrecht, Maarssen, Abcoude, Zuid-Oost en Amsterdam. Maar het kan ook zijn dat hij uit zijn tas is gevallen op of rond station Veenendaal of in Bus 85 naar Ede. De NS heeft hem niet gevonden.

Op de foto van boven naar onder: De pet en Dhr Valk
Op de foto van boven naar onder: De pet en Dhr Valk

De vinder kan zich melden bij Pieter. Voor hem/haar ligt een bosje bloemen of flesje wijn klaar.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s