December in Citymall Almere

Nieuwe winkels, sneldichters, optredens, extra koopavonden, inpakservice en voor de kleintjes veel knutsel- en speelplezier in gratis oppasservice Kartopia

Ook dit jaar staat Citymall Almere de laatste weken van het jaar natuurlijk in het teken van de feestdagen. Het winkelcentrum is prachtig versierd, de etalages zijn in kerstsfeer gestoken en de hele maand zijn er diverse activiteiten voor jong en oud met voor de kleintjes zelfs een gratis oppasservice! Dit en veel nieuwe winkels, maken van sint- of kerstinkopen doen in Citymall Almere een extra feestelijke ervaring.  Hieronder een overzicht van wat er allemaal te beleven valt.

Cadeautips en nieuwe winkels
De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe winkels in het centrum bijgekomen. Hugo Boss, Superdry, EkoPlaza, Bever, Aveda, Just Kidsz en JD Sports zijn sinds kort ook allemaal te vinden in Citymall Almere.  Het aanbod winkels is hierdoor nog groter. Om bezoekers te helpen met het vinden van geschikte cadeaus is er de cadeautip vinder. Deze handige tool in de app van Citymall Almere geeft tips en suggesties voor man en vrouw en voor verschillende budgetten. De winkels in het winkelcentrum hebben hiervoor speciaal de leukste cadeautips verzameld.

Sinterklaas
De Sint en zijn Pieten komen meerdere keren langs in Citymall Almere. Op zowel zaterdag 30 november, als zondag 1 december maken ze van 14.00 uur tot 15.30 uur  hun opwachting op het Belfort; het plein bij oppasservice Kartopia. Op beide dagen zijn er van 12.30 uur tot 15.30 uur schminkers die kinderen omtoveren tot wat ze maar willen. Bij koffie- en theespeciaalzaak Drewes kunnen kinderen en hun ouders op zaterdag 30 november van 12.30 uur tot 15.30 uur pepernoten komen bakken.

Gedichtenstress? Geen nood!
Voor mensen die opzien tegen het schrijven van gedichten, of daar geen tijd voor hebben is er een sneldichter aanwezig. Deze zit van 30 november tot 5 december elke middag in zijn chalet op het Forum. Deze professionele dichter zet in enkele minuten een perfect en persoonlijk gedicht op mooi sinterklaaspapier.

The New York Gospel Singers
De populaire en van TV bekende New York Gospel Singers staan op 13 december in Schouwburg Almere. Om winkelend publiek in Citymall Almere alvast in de feeststemming te brengen, zullen zij enkele gratis optredens verzorgen. Hun shows van ongeveer 20 minuten zijn te zien op zaterdag 30 november, zondag 1 december en zaterdag 7 december van 13.00 uur tot 16.00 uur in de tent op het Forum.

Arrenslee met rendieren en kans op mooie prijzen
Zoals elk jaar staat de arrenslee met rendieren weer op het Forum. Een professionele fotograaf is weer paraat om bezoekers en hun vrienden en/of familie sprookjesachtig vast te leggen. De foto mag mee naar huis genomen worden. Iedereen die op de foto gaat, krijgt dit jaar een lot met een unieke wincode. Met deze wincode kunnen fantastische prijzen gewonnen worden via de Facebookpagina van Citymall Almere op www.facebook.com/CitymallAlmere  De fotograaf is van 7 december tot en met 29 december elke middag van 12:00 tot 18:00 uur aanwezig en op koopavonden tot 21.00 uur. Op zondag is hij er tot 17.00 uur.

Extra koopavond op 23 december
Almere Centrum heeft op maandagavond 23 december een extra koopavond. Het Vocal Motion Kerstkoor, winnaar van de Almeerse Kerstkoren-battle in 2011, brengt bezoekers deze avond in de kerststemming. Zij laten op meerdere locaties in het centrum horen waarom zij het beste kerstkoor van Almere zijn!

Oppasservice Kartopia is de hele kerstvakantie geopend
Ideaal voor ouders die even rustig op zoek willen naar Sinterklaas of kerstcadeaus, of die gewoon even lekker willen winkelen. Kartopia is de gratis én duurzame oppasservice van Citymall Almere. Alles in Kartopia draait om karton. Tijdens de maand december kunnen kinderen meehelpen met het maken van de megagrote Kartopia-kerstboom van karton. Kartopia, gelegen op Belfort 15, is geopend op woensdag, zaterdag en zondag en tijdens de kerstvakantie elke dag!

Inpakservice
Om meteen echt helemaal klaar te zijn, en thuis de cadeaus alleen nog maar onder de boom te hoeven leggen, is er een inpakservice aanwezig. Laat het Citymall Almere inpakteam je zojuist gekochte cadeaus meteen mooi inpakken. Dat kan van 7 t/m 24 december elke middag van 13.00 uur tot 17.00 uur in het chalet op het Forum.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er grote winkels en merken in
herenmode, damesmode, kindermode, lifestyle, entertainment én elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met
iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen mogen kinderen hier gratis spelen en meedoen aan leuke workshops.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s