Eigen tuin favoriete bestemming jonge ouders op een warme zomerdag

Het is eindelijk zomer! Vinke Trading, importeur van babyartikelen, vroeg jonge ouders naar hun favoriete plek om een zomerse dag door te brengen met de kleine.  Als het weer inderdaad meezit is de eigen tuin met 36% favoriet gevolgd door een park of bos met bijna 29%. Vaders vinden een dagje naar een park of bos even leuk als een dag in eigen tuin. Strand of zwembad zijn minder populair met respectievelijk 17% en ruim 11%.

Lege telefoon
Misschien dat moeders het liefste dicht bij huis blijven omdat ze bang zijn dat hun telefoon leeg is als ze willen bellen dat ze wat later zijn? Bij een dagje uit komt ruim 58% van de jonge moeders namelijk wel eens met een lege telefoon te zitten. Vaders hebben dit minder vaak. Slechts 33% overkomt dit wel eens. Maar zij gaan sowieso minder vaak in hun eentje met de kleine op pad dan mama.

4moms
Deze cijfers komen uit een uitgebreider onderzoek onder jonge ouders. Dit onderzoek werd gedaan door Vinke Trading babyartikelen; importeur van o.a. de producten van 4Moms.

Het Amerikaanse merk 4Moms doet ook regelmatig onderzoek onder jonge ouders. Dat Nederlandse ouders niet veel verschillen van hun Amerikaanse collega’s blijkt uit het onderzoek van Vinke Trading. De antwoorden die de ongeveer 100 jonge Nederlandse ouders gaven komen veelal overeen met de bevindingen van 4Moms. Dit merk ontwikkelde naar aanleiding van deze resultaten de Origami; een kinderwagen die met 1 druk op de knop automatisch in- en uitklapt en je telefoon oplaadt terwijl je loopt!

De Origami kinderwagen van 4Moms laadt je telefoon op terwijl je wandelt!

De producten van 4Moms zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s