Perswijn Zomerproeverij groot succes!

25-JARIG JUBILEUM VAN PERSWIJN GROOTS GEVIERD TIJDENS ZINDEREND ZOMERS EVENEMENT IN AMSTERDAM

Meer dan 700 bezoekers – zowel wijnliefhebbers als wijnprofessionals – vonden afgelopen zondag 26 mei hun weg naar het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Hier lieten bijna 50 wijnboeren, importeurs, producten en vakmensen hun kunnen zien en proeven tijdens de Perswijn Zomerproeverij. Het niet al te zomerse weer was eenmaal binnen snel vergeten. Op de proeverij stond alles in het teken van zomerse sferen, waarbij de temperatuur in de goedgevulde zalen flink opliep. Maar ook de te proeven zomerse wijnen zorgden voor een gezellige vakantiestemming onder de bezoekers. Achttien speciaal voor deze gelegenheid uitgenodigde wijnboeren uit de Languedoc en negen drukbezochte begeleide proeverijen droegen extra bij aan het succes van dit evenement. 

Kijk voor een uitgebreid verslag op de site van Perswijn.

Image


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s