4Moms: baby-artikelen voor en door moeders. Maar ook vaders zullen enthousiast zijn

Het Amerikaanse merk 4Moms heeft een panel van moeders gevraagd welke artikelen hun leven, en dat van hun kinderen, echt makkelijker zouden maken. Uit dit panel kwam naar voren dat het in- en uitklappen van de kinderwagen één van de grootste ergernissen is. Maar ook een product dat helpt een kindje rustig te krijgen of in slaap te wiegen, stond hoog op het wensenlijstje. 4Moms ging aan de slag en introduceerde de mamaRoo; een schommel/wipstoel die de beweging van de ouders nabootst, en de Origami, een volledig automatisch in- en uitklapbare kinderwagen met hightech extra’s. Twee producten die op zeer lovende kritieken mogen rekenen en ouders wereldwijd veel gemak opleveren. Vaders zullen het hoge gadgetgehalte van de producten weten te waarderen.

Vanaf medio mei zijn de mamaRoo en Origami ook in Nederland verkrijgbaar.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s