Eerste echte Schiffmacher Troon Tatoeage gezet bij klant van Coop

Goudse blij met Hollandse tulpen 

Momenteel loopt er een erg opvallende actie bij Coop. Van 19 tot 29 april deelt Coop namelijk Troon Tattoos uit, ontworpen door niemand minder dan Henk Schiffmacher. Maar Coop gaat nog een stapje verder. Op Facebook zijn echte, door Henk Schiffmacher te zetten Troon Tatoeages te winnen! Afgelopen dinsdag werd de eerste tatoeage gezet bij Wieteke van Pelt uit Gouda. Zij is zowel een Oranje- als Schiffmacherfan en is erg blij met haar Tatoeage, die ze liet zetten op haar bovenarm. De komende week kan iedereen nog meedingen naar de twee andere echte Henk Schiffmacher tatoeages.

image001Fotobijschrift: “Wieteke van Pelt uit Gouda is de trotse bezitter van een echte Henk Schiffmacher Troon Tatoeage”

Wieteke van Pelt heeft al twee tatoeages dus wist wat ze kon verwachten. Bovendien is ze zo’n fan van Schiffmacher dat ze dat beetje pijn graag voor lief nam. “Door Henk Schiffmacher zou ik werkelijk alles laten tatoeëren! Gelukkig kon ik kiezen uit tien mooie ontwerpen, en ben ik inmiddels de trotse bezitter van de Hollandse tulpen. Ik ben er echt superblij mee! Bovendien ben ik er trots op om Nederlander te zijn en draag ik het koningshuis een warm hart toe. Ik hoefde er daarom niet te lang over na te denken om aan de actie mee te doen.”

Naamloos

Bijschrift: “Wieteke van Pelt liet deze Hollandse Tulpen zetten”

Nog twee echte Schiffmachers!

Wie net als Wieteke ook een echte Henk Schiffmacher Tatoeage wil, kan nog tot en met 25 april meedoen met de Coop Facebookactie. Meedoen is heel simpel. Alle speciaal voor Coop ontworpen tatoeages staan op www.facebook.com/coopsupermarkten. Hier kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriet. Daarnaast geven ze aan waarom ze de tatoeage willen. Diegene met het meest originele antwoord wint en loopt straks dus net als Wieteke als trotse bezitter van een echte Henk Schiffmacher Tatoeage rond!

Troon Tattoos

Speciaal voor Coop ontwierp Henk Schiffmacher tien Troon Tattoos. Allemaal met als thema de komende troonswisseling. Van 19 tot en met 29 april krijgen klanten van Coop bij besteding van 10 euro aan boodschappen, twee plaktatoeages. In elke winkel wordt één gouden tatoeage uitgedeeld. Niemand weet wanneer en aan wie, maar de ontvanger krijgt een feestelijke prijs. Hij of zij wint 50 oranje tompoucen! Leuk om uit te delen in de straat of aan visite. En een troonswisselingsfeestje is dan natuurlijk meteen compleet.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s