App wijst wijnliefhebbers de weg naar de mooiste wijnhuizen

Via mijn klant Perswijn kwam ik op het spoor van bestwineroutes.com. Zij zijn uitgever van een handige App waarmee wereldwijd de beste wijnhuizen te vinden zijn. In de App staat informatie over meer dan 12 wijnlanden, 30 regio’s en rond de 20.000 wijnhuizen. Frankrijk, Duitsland, Italië, Nieuw-Zeeland, Slovenië en zelfs Israel zijn inmiddels in kaart gebracht, maar ook grote delen van Spanje, Amerika, Oostenrijk en Australië staan al op de kaart en worden gratis aangevuld en bijgewerkt. Vanuit de App kan direct genavigeerd worden naar de bestemming. Wijnliefhebbers kunnen foto’s, filmpjes en recensies bekijken en toevoegen, en een bezoek kan eenvoudig gedeeld worden met social media. De App kost € 2,99 en is verkrijgbaar in de iTunes store

Italie

Binnenkort is op de website van bestwineroutes een actie te vinden waarbij kaarten te winnen zijn voor de Perswijn Zomerproeverij.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s