Eerste 7 van 54 C1000- en Jumbowinkels openen vandaag als Coop

Vandaag om klokslag 09:00 uur opent Coop Supermarkten 7 nieuwe winkels. Het betreft voormalige Jumbo-winkels in Raalte en Deurne en C1000-winkels in Jubbega, Rotterdam, Amstelveen, Ridderkerk en Almelo.  De C1000-winkel in Gendt beet afgelopen vrijdag om 09:00 uur het spits af. De C1000-winkel in Heeswijk-Dinther opent op dinsdag 4 september als Coop-supermarkt.  Door de overname van 52 C1000- en 2 Jumbo-winkels komt de teller van Coop op 266 supermarkten te staan, met een gezamenlijke consumentenomzet van ruim € 1,1 miljard.

Fred Bosch, algemeen directeur Coop Supermarkten: “Vandaag is een bijzondere en feestelijke dag voor Coop. Met de opening van 7 nieuwe Coop-winkels werken we fors door aan de verdichting van onze landelijke dekking. Deze schaalvergroting zorgt er bovendien voor dat steeds meer klanten kennis kunnen maken met de Coop-formule waarbij de klant nog echt centraal staat. Vanuit onze coöperatieve structuur staan de belangen van onze leden immers voorop. De komende maanden zetten we de ombouw van de C1000-winkels naar Coop voort. Uiteraard allemaal in goed overleg met de nieuwe ondernemers.”

Nieuwe winkels
Alle winkels gaan open in de nieuwe moderne Coop uitstraling. In het oog springend is de nieuwe vormgeving waarbij de kleuren zwart en oranje domineren. Verder kenmerken de winkels zich door lage stellingen op de versafdeling waardoor de klant overzicht heeft bij het winkelen. Bestaande elementen zoals een ambachtelijke slagerij zijn waar mogelijk behouden. Ook zijn er veel nieuwe elementen toegevoegd zoals een slijterij, een koffietafel en een sinaasappelpers. De nieuwe Coop-winkels staan in het teken van veel voordeel. Met wekelijks volop actievoordeel, vaste scherpe prijzen en structurele kortingen op huismerken kunnen klanten zeer voordelig boodschappen doen.

Bosch: “Het zijn sfeervolle en levendige winkels waar de klanten het gevoel hebben dat de winkel van hen is én waar ze eerlijk worden behandeld als het gaat om prijs en kwaliteit. Dat is immers ook wat de klant mag verwachten van een coöperatie”.

Voor een overzicht van alle nieuwe winkels en de adressen kijk op www.coop.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s