Verkiezing Wijnwinkel en Wijn Webwinkel van het Jaar 2013

Nomineer uw favoriet!

Wijntijdschrift Perswijn gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste wijnwinkel en beste wijn webwinkel. Bij welke winkel is de service ouderwets goed? Waar moet je zijn als je online wijn wilt bestellen? Waar is het assortiment breed en boeiend? En waar zijn de wijnadviezen verrassend en overtuigend? Perswijn roept ook dit jaar weer de hulp in van de mensen die dit het best kunnen beoordelen; de consumenten.

De procedure
Op www.wijnwinkelvanhetjaar.nl kunnen consumenten tot 16 augustus hun favoriete wijnadres nomineren. De genomineerde winkels worden online geplaatst. Hierna volgt een stemronde waarbij gestemd kan worden op alle genomineerde zaken. Een vakjury zal hierna de winkels met de meeste stemmen bezoeken en drie finalisten selecteren. Op 21 oktober zal de uiteindelijke winnaar worden bekendgemaakt en gehuldigd. De winnende wijnwinkel mag zich een jaar lang Wijnwinkel van het Jaar 2013 noemen en krijgt een trofee en een officiële oorkonde. De winnaar wordt tevens in het zonnetje gezet met een reportage in Perswijn.

Wijnwinkel van het jaar 2012 is Mondovino in Zwolle. Wijn webwinkel van het jaar 2012 is Vindict.nl. Zij mogen deze titel dragen tot de ontknoping van de editie 2013 op 21 oktober aanstaande.

Doe uw favoriete wijnwinkel dus een plezier, en nomineer deze voor 16 augustus op www.wijnwinkelvanhetjaar.nl

Vakjury
De onafhankelijke, kundige vakjury bestaat uit de volgende personen:

  • Ronald de Groot (juryvoorztter), hoofdredacteur Perswijn
  • Harold Hamersma, wijnschrijver en -publicist
  • Ellen Dekkers, wijnschrijfster en docent aan de  Wijnacademie
  • Erik Hemmes, retailspecialist en category management consultant
  • Bert van Veen, Wijnkoperij Mondovino, winnaar wedstrijd vorig jaar

 

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het oudste, Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op de consument en vakhandel. Door de kwaliteit is Perswijn ook voor de professional -in handel en horeca- een belangrijk en toonaangevend wijnmagazine


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s