Nieuwe dealers onderstrepen succes van de Schindelhauer fietsen


Schindelhauer Bikes zijn met hun tijdloze design en state of the art technology hard op weg de Europese steden te veroveren. Met Fietsje in Groningen en CycleNation in Arnhem heeft Schindelhauer er in korte tijd opnieuw twee nieuwe Nederlandse dealers bij. Het totale aantal verkooppunten in Nederland en België staat nu op tien.

SCHINDELHAUER – BIKES TO CONQUER URBAN SPACE 
Schindelhauer Bikes is ontstaan vanuit de fietspassie van de Duitse ontwerper Jörg Schindelhauer. De fietsen onderscheiden zich door de combinatie van eenvoud en technologisch vernuft. Na de lancering van Schindelhauer Bikes in 2010 wonnen meerdere modellen een Red Dot Design Award en de Eurobike Award 2011 voor beste stadsfiets van het jaar. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren (dames en heren). Prijzen variëren van €1350, – tot €3195.

SCHINDELHAUER DEALERS – FIETSJE EN CYCLENATION
Schindelhauer Bikes wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Aesthetic Peddler. Dealers worden met zorg uitgekozen op hun passie voor vakmanschap en kwaliteit.

Johannes Dijkhof van Fietsje brengt bijzondere fietsen naar Groningen. SchindelhauerBikes mag in deze collectie zeker niet ontbreken. Fietsje is een jonge winkel in het hart van Groningen met persoonlijke service en liefde voor goede en smaakvolle producten. Zo schittert bij Fietsje het barista-diploma van Johannes aan de muur en zet hij uitmuntende koffie met zijn professionele espresso-machine.

Vers geurende koffie ontbreekt evenmin bij CycleNation. Fietsliefhebber Jasper Meijerink opent aankomende zondag 1 juli zijn winkel aan de Steenstraat in Arnhem. CycleNation wordt een echte ontmoetingsplek voor de ‘urban commuter’. Bezoekers kunnen er terecht voor duurzame fietskleding en accessoires, maar ook voor dagelijks vers gebakken taart. Klanten zijn bovendien van harte welkom om op hun laptop te werken aan de grote tafel of om hun mountainbike af te spuiten op de binnenplaats.

Schindelhauer Bikes zijn verder te koop bij Kaptein Tweewielers in Amsterdam, Thomas Fietsen in Bussum, het Fietspad in Utrecht, StipBike in Nijmegen, Exceller Bikes in Brugge en Vainqueur Bicycles en KM10 in Brussel. 

AESTHETIC PEDDLER
In de Benelux verzorgt Aesthetic Peddler de distributie van onder meer Schindelhauer Bikes.Aesthetic Peddler is een jonge onderneming, ontstaan vanuit de passie voor vormgeving, vakmanschap en innovatie. Het productportfolio richt zicht op de bewuste en kritische ‘Urban Commuter’ die zich dagelijks in en om de stad voortbeweegt. Producten onderscheiden zich door kwaliteit, techniek en esthetiek. Dagelijks werkt productontwerper en oprichter vanAesthetic Peddler, Seroj de Graaf, in nauwe samenwerking met fabrikanten aan de verdere ontwikkeling, promotie en distributie van de producten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s