Perswijn Winterproeverij, 21-22 oktober, Kasteel Wittenburg, Wassenaar

Winterse wijnen, wijnen voor koude en korte dagen, biologische en fairtrade wijnen, de mooiste Spaanse wijnen en diverse workshops en wijn-spijs sessies

Met het succes van de Perswijn Zomerproeverij op 20 mei jl. nog vers in het geheugen wordt er al weer hard gewerkt aan het winterse zusje; de Perswijn Winterproeverij. Deze wordt gehouden op 21 en 22 oktober op Kasteel Wittenburg in Wassenaar. Een prachtige lokatie centraal gelegen in de Randstad, waar consumenten en professionals nieuwe wijnen kunnen proeven en ontdekken. Wijnen van over de hele wereld. Zondag is de dag voor consumenten. Maandag zijn de  vakmensen welkom.

Ook de Winterproeverij kent weer diverse thema’s, die nog niet allemaal bekend zijn.  De volgende thema’s komen sowieso aan bod:

  • Biologisch en Fairtrade
  • Top producenten van de VDP Duitsland (Verband Deutscher Prädikatsweingüter)
  • De 100 mooiste Spaanse Wijnen
  • Winters Wijn/Spijs met diverse chefs

Door de redactie van de restaurantgids van Perswijn, Grootspraak, wordt een aantal chefs uitgenodigd voor enkele boeiende en verrassende workshops en sessies met toelichting van chef en sommelier. Kortom; ook de Perswijn Winterproeverij is een onmisbaar evenement voor de beginnende wijnkenner, de doorgewinterde liefhebber of de wijnvakman.

Informatie:
Naam:            Perswijn Winterproeverij
Datum:          21-22 oktober 2012
Tijd:                12.00 uur – 17.30 uur
Kosten:         € 15,00 kaarten via www.perswijn.nl/winter
Locatie:         Kasteel de Wittenburg, Wassenaar, www.wittenburg.nl

Dit evenement wordt georganiseerd door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het oudste, Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op de consument en vakhandel. Door de kwaliteit is Perswijn ook voor de professional -in handel en horeca- een belangrijk en toonaangevend wijnmagazine.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s