Frederik van Beuningen neemt belang in HubHub; dé bezorgservice voor aankopen op veilingsites en marktplaatsen

Voor verdere groei en uitbouw van haar activiteiten heeft HubHub BV Frederik van Beuningen als investeerder aangetrokken. Van Beuningen verstrekt kapitaal aan de koeriers- en bezorgservice voor particulieren en neemt een belang in de onderneming. Dat maakten beide partijen deze week bekend.

HubHub is dé bezorgservice voor aankopen op veilingsites en marktplaatsen

Friso Feilzer, samen met broer Joris de oprichter van HubHub: “We zijn bijzonder verheugd met deze investering. De expertise die Frederik van Beuningen als investeerder meebrengt is enorm. Dit geeft ons de mogelijkheid door te groeien en onze service verder uit te breiden in Nederland en België. De deal is een mooi bewijs dat er binnen de transportsector plaats is voor meer service voor de particulier.”

Frederik van Beuningen: “HubHub levert unieke dienstverlening op maat in een interessante markt. Wij denken dat HubHub de potentie heeft om in die markt uit te groeien tot een speler van belang. We zien de samenwerking dan ook met enthousiasme tegemoet.”

Over HubHub
HubHub is de oplossing voor het vervoer van alles dat niet in een pakketje past. HubHub verzorgt het ophalen, verpakken en bezorgen van onder andere Markplaats-aankopen tegen een gunstige prijs. HubHub begrijpt dat niet iedereen thuis is van 9 tot 5. Dat er ook wel eens voorwerpen met een afwijkend formaat vervoerd moeten worden. Dat het fijn is als de vervoerder de verpakking regelt. Kies je voor HubHub, dan kies je voor een snelle, op maat gemaakte bezorgservice. De bezorging vindt plaats op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Tijdelijke opslag is geen enkel probleem en HubHub deinst ook niet terug voor een trap of twee/drie. Ook op drie hoog achter wordt bezorgd.

www.hubhub.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s