Verover de stad met een Schindelhauer fiets.

Met deze fiets mag je gezien worden! Schindelhauer fietsen zijn fietsen met een minimalistisch en tijdloos design. Dat in combinatie met technologisch vernuft en onderhoudsvrije onderdelen maken de Schindelhauer een aantrekkelijke en sportieve tweewieler  voor de fietsfanaat. Door het korte frame en lichte gewicht is de fiets bij uitstek geschikt voor gebruik in de stad. Bikes to conquer Urban Space; in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via Aesthetic Peddler.

Schindelhauer Siegfried

Ontwerp
Het  aluminium frame, het leren Brooks zadel en handgrepen en de weggewerkte details geven de fiets een authentiek en tijdloos karakter. Het ontwerp is niet voor niets bekroond met de red dot award voor beste industrieel ontwerp. Het model Ludwig XIV is op Eurobike 2011, één van de belangrijkste fietsbeurzen ter wereld, uitgeroepen tot beste stadsfiets.

Technisch vernuft
De hoogwaardig afgewerkte fiets is afgewerkt met diverse onderscheidende componenten zoals onderhoudsvrije industrielagers, gepatenteerd riemspansysteem en optionele verlichting in de zadelpen. Gebruikers prijzen het lichte gewicht (vanaf 8 kg) van de fiets, de wendbaarheid dankzij het korte frame, en de stille en soepele aandrijving. Je hoort alleen het suizen van de banden over het wegdek en de wind in je oren. De bijna onverslijtbare en rekloze Gates Carbon Drive tandriem, waar alle modellen standaard mee zijn uitgerust, draagt bij aan een aantal onderscheidende rijeigenschappen: direct, duurzaam, geluidsarm, vetvrij, lichtgewicht, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Het Carbon Drive systeem gaat twee keer langer mee dan een conventionele ketting en vergt minimaal onderhoud. Daarnaast loopt de riemaandrijving soepeler dan een ketting. Met een paar slagen haalt de fiets met gemak snelheden van 30 kilometer per uur. Tijdens het recente Bikefestival 2012 in Utrecht waren de testrijders unaniem enthousiast over hoe snel de fiets vaart maakt en hoe makkelijk heuvels en obstakels genomen konden worden.

Schindelhauer – Bikes to Conquer Urban Space
Schindelhauer Bikes is hard op weg de Europese steden te veroveren. De fietsen zijn ontstaan vanuit de fietspassie van de Duitse ingenieur Jörg Schindelhauer en onderscheiden zich door de combinatie van eenvoud en technologisch vernuft. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren (dames en heren). Prijzen variëren van €1350, – tot €3195, -. Kijk voor verkoopinformatie en dealers op www.aestheticpeddler.com. Aesthetic Peddler is exclusieve distributeur van Schindelhauer in Nederland en België.

Aesthetic Peddler
Aesthetic Peddler is een jonge onderneming ontstaan vanuit de passie voor vormgeving, vakmanschap en innovatie.  Het productportfolio van Aesthetic Peddler richt zicht op de bewuste en kritische Urban Commuter die zich dagelijks in en om de stad voortbeweegt. Producten onderscheiden zich door kwaliteit, techniek en esthetiek. Dagelijks werkt productontwerper en oprichter van Aesthetic Peddler, Seroj de Graaf, in nauwe samenwerking met fabrikanten aan de verdere ontwikkeling, promotie en distributie van de producten.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.aestheticpeddler.com

Mocht u als redactie of media de fiets willen testen of gebruiken voor een shoot, dan horen we dat graag.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s