Bikefestival 2012 ook voor Aesthetic Peddler succesvol

Tijdens de eerste editie van het Bikefestival op 21 en 22 april presenteerde Aesthetic Peddler de complete fietscollectie van Schindelhauer Bikes.Bikefestival is het evenement voor wielrenners en mountainbikers om de nieuwste fietsmodellen uit te proberen.

Afgelopen weekend maakten meer dan 80 fietsliefhebbers een proefrit op
de fietsen van Schindelhauer Bikes. Onder de modellen ook de enige fiets
ophet event met de beroemde Rohloff naaf en de nieuwe Center Track
riemaandrijving van Gates (model Ludwig XIV). Vrijwel alle testrijders
reageerden zeer positief. Deelnemers waren verrast over de stijfheid en het lage
gewicht van het frame en het gemak waarmee hoge snelheid gemaakt kon worden. Veel renners waren enthousiast over hoe makkelijk ze met de Schindelhauer single speed in staat waren weg te rijden en zelfs te klimmen in de heuvels. Ook ontstond er gaandeweg het festival de sport andere deelnemers op racefietsen in te halen.

Voor het dagelijkse woon- en werkverkeer blijkt de Schindelhauer fiets een goed en stijvol alternatief voor de racefiets. De haast onverslijtbare Carbon Drive tandriemaandrijving maakt elke Schindelhauer tot een duurzame onderhoudsvrije fiets met een tijdloos karakter.

Nieuwe Schindelhauer Dealers
Niet alleen de testrijders waren enthousiast, sinds dit weekend heeft Schindelhauer ook twee nieuwe dealers. De fietsen zijn vanaf nu te koop bij Kaptein Tweewielers aan de Overtoom in Amsterdam en bij Thomas Fietsen in Bussum.

Schindelhauer – Bikes to conquer Urban space
Met hun tijdloze design en state of the art technology zijn de Schindelhauer Bikes hard op weg de europese steden te veroveren. De fietsen zijn ontstaan vanuit de fietspassie van de Duitse designer Jörg Schindelhauer en onderscheiden zich door de combinatie van eenvoud en technologisch vernuft. Na de lancering van Schindelhauer in 2010 wonnen meerdere modellen een Red Dot Design Award en de eurobike Award 2011 voor beste stadsfiets van het jaar. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren (dames en heren). prijzen variëren van €1350, – tot €3195, –

Inspirerend Festivalgevoel
het weer mocht de pret niet drukken. in de tent van Aesthetic peddler vonden deelnemers aan het Bikefestival een inspirerende omgeving vol vakmanschap. Zo was live te zien hoe Elian Veltman van Elian Cycles op ambachtelijke wijze zijn fietsen bouwt, showde BlueOn Bikes elegante fietskleding en prachtige boeken over beroemde wielertours en kreeg elke verkleumde fietser een warme espresso van The Village Coffee. Op zondag was bovendien de klassieker luik-Bastenaken te volgen onder het genot van Vedett bier en worsten van Brandt & Levie.

Aesthetic Peddler
in de Benelux verzorgt Aesthetic peddler de distributie van onder meer Schindelhauer Bikes. Aesthetic peddler is een jonge onderneming ontstaan vanuit de passie voor vormgeving, vakmanschap en innovatie. het productportfolio richt zicht op de bewuste en kritische ‘urban Commuter’ die zich dagelijks in en om de stad voortbeweegt. producten onderscheiden zich door kwaliteit, techniek en esthetiek. Dagelijks werkt productontwerper en oprichter van Aesthetic peddler, Seroj de Graaf, in nauwe samenwerking met fabrikanten aan de verdere ontwikkeling, promotie en distributie van de producten.
Like Aesthetic Peddler op Facebook!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s