Scoren met Coop Oranje Buddies! De leukste gadget van het WK, ook tijdens het EK

Over een paar weken barst de oranjekoorts weer los! Coop Supermarkten deelt graag mee, en uit, in de voorpret en trapt alvast af met de leukste gadget; de Oranje Buddies! Dit grappige, kleine figuurtje, waar echt geluid uit komt, werd tijdens het WK in 2010 door kinderjury’s van Vara Kassa en Editie NL uitgeroepen tot de leukste gadget. Ook tijdens het EK helpen ze graag mee onze jongens aan te moedigen! Vanaf 7 mei krijgen klanten van Supercoop, Coop en CoopCompact bij speciale actieproducten en besteding vanaf 20 euro een Oranje Buddie cadeau. De Buddies zijn overal aanwezig; in de winkel, op TV, internet, Facebook, Twitter en zelfs op de bank!

Wordt ‘t Nederland?
Je kent ze vast nog wel van het WK. De kleine figuurtjes waren zeer populair en werden door diverse media uitgeroepen tot leukste gadget van het WK. De Buddies zijn nog net zo leuk als twee jaar geleden, maar hebben een kleine metamorfose ondergaan. Ze zijn nu van pluche en zijn nog grappiger, nog brutaler en spreken inmiddels ook een aardig woordje over de grens! Je kunt nu ook Buddies sparen van andere landen die deelnemen aan het EK. Wordt ‘t Nederland? Wordt ‘t Spanje? Wordt ‘t Duitsland?…. In totaal zijn er 16 Europese en 8 Hollandse Buddies te sparen. Als je in ze knijpt, laten ze allemaal op hun eigen manier luidkeels zingend horen voetbalfan te zijn! En omdat we met z’n allen flink wat tijd op de bank gaan doorbrengen zijn er drie verschillende XXL Buddiekussens te koop voor €2,99.

Aftrap 5 mei
Op zaterdag 5 mei wordt de Buddiecampagne groots afgetrapt. In alle 212 winkels van Coop Supermarkten worden die dag Buddiegebakjes uitgedeeld aan klanten. Veel van de lokale winkels organiseren verschillende activiteiten en reclamevliegtuigjes kondigen in de lucht de Buddies aan. Op deze zaterdag krijgen klanten bij besteding van 25 euro een lanyard, een lint voor om je nek, waaraan de Buddies kunnen worden opgehangen cadeau. Gedurende de actieperiode worden ook ruilbeurzen georganiseerd om je verzameling compleet te maken.

Online en TV
De Buddies hebben ook de digitale weg gevonden. Op een speciale Buddie actiewebsite (www.coop.nl/oranjebuddies) zijn alle Buddies te zien en te horen. Als je op één van de Europese Buddies klikt, krijg je allerlei leuke voetbalfeitjes en weetjes over het betreffende land te weten  Daarnaast heeft Coop een online memoryspel gemaakt. Bij dit spel, met drie spannende levels, zijn mooie prijzen te winnen. Via Twitter en de speciale Buddie-Facebookpagina worden regelmatig leuke acties en wedstrijden uitgezet waarbij ook weer mooie prijzen zijn te winnen. Op TV komen de Buddies voorbij op zenders als Nederland 1,2 en 3, en SBS en RTL 4 en 5.

Gerard Koning, Commercieel Directeur van Coop Supermarkten: “Na het succes van de Buddies tijdens het WK, kijken we uit naar minstens zoveel succes tijdens het EK dit jaar. Met de Buddies laat je zien en horen dat je achter Oranje staat! We hopen dat de Buddies getuige mogen zijn van een mooie overwinning voor onze jongens!”

Dat wordt scoren met Coop deze zomer!

www.coop.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s