De Coop Keukentafelgids cadeau voor klanten van Coop in het Internationale Jaar van de Coöperatie

Met de Coop Keukentafelgids wordt elk seizoen een feestje!

Coop viert dit jaar een feestje. 2012 is namelijk door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Internationale Jaar van de Coöperatie. De VN vinden, net als Coop, dat echte winst niet in geld zit, maar in samenwerking.  Coop Supermarkten is hiervan het levende bewijs. Coop is namelijk al 121 jaar een trotse coöperatie, en doet het goed! Om dit feestelijke jaar te onderstrepen heeft Coop een bijzonder cadeau voor haar klanten; de eerste Coop Keukentafelgids. Een inspirerend magazine met de beste ideeën en tips van en voor klanten van Coop.

Vanaf woensdag 21 maart, de eerste lentedag, kunnen klanten in hun Coop de eerste keukentafelgids van Nederland ophalen. Een gids boordevol leuke tips, acties recepten, ideeën en verhalen. Verhalen van o.a. tientallen gewone Nederlanders die iets bijzonders kunnen of kennen en dat graag willen delen. Hoe maak je bijvoorbeeld de perfecte chocokoffie? Hoe verdien je veel geld met Koninginnedag? Hoe ga je slank de zomer in? Wat zijn de beste slaaptips voor baby’s? Of de leukste BBQ-tips voor echte mannen? De eerste gids staat helemaal in het teken van de lente en zomer en is vanaf 21 maart op vertoon van een klantenkaart gratis op te halen bij de winkels van Coop, CoopCompact en Supercoop.

De tips en recepten uit de gids worden ook via social media en op de website van Coop uitgelicht. Ook zullen hier regelmatig updates worden gedeeld die vaak gepaard gaan met leuke acties en voordeel.

Gerard Koning, Commercieel Directeur Coop Supermarkten. “Het succes van een coöperatie staat of valt met haar leden. In ons geval zijn dat de klanten van onze winkels. Samen met hen hebben we van Coop een succes gemaakt. Wij vinden het leuk hen hiervoor te bedanken met de Keukentafelgids. Hiermee maken we samen van elke week een feestje”.

Najaarseditie
Op 21 september, de eerste herfstdag, ligt de tweede keukentafelgids in alle 212 winkels van Coop Supermarkten. Ook deze gids staat weer bomvol met de beste ideeën en tips, speciaal voor de herfst- en winterperiode.

Internationale jaar van de Coöperatie
De Verenigde Naties hebben het jaar 2012 uitgeroepen tot het Internationale Jaar van Coöperaties. Eind 2011 heeft hiervoor in New York de officiële aftrap plaats gehad. De VN benadrukten de rol van coöperaties bij armoedebestrijding, het genereren van werkgelegenheid en social integratie. Ook onderschrijven de VN de opvatting dat coöperatieve ondernemingen veel bijdragen aan een nieuwe economische orde met extra aandacht voor sociale ontwikkeling en duurzaamheid. Veel landen kennen al coöperaties op het gebied van land/ en tuinbouw en financiële dienstverlening. In steeds meer landen zie je de coöperatieve structuur ook terug in de levensmiddelen-, energie- en sociale zorgsectoren.

De Keukentafelgids werd ontwikkeld door Robin Klaassen en Totalspiel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s