Gratis wijnglazen en plakkende korting bij Coop!

Nog even blijven plakken
Van maandag 5 maart tot en met zaterdag 24 maart kunnen klanten van Coop korting pakken door stickers te plakken. Met elke week 6 stickers die ieder recht geven op 20% korting kan dat flink wat voordeel opleveren.

Gedurende de actieperiode krijgt de klant iedere actieweek een stickervel met 6 stickers. Op het stickervel staan ook meteen de spelregels en uitleg met rekenvoorbeelden. De klant bepaalt zelf waar de sticker op wordt  geplakt en waar hij 20% extra kassakorting op wilt ontvangen.  De stickers mogen ook worden gebruikt op actie-artikelen waardoor het actievoordeel nog verder oploopt.

Sparen voor GRATIS wijnglazen
Van maandag 5 maart tot en met zaterdag 7 april biedt Coop klanten de mogelijkheid te sparen voor GRATIS wijnglazen. Ruim op tijd om met Pasen de tafel extra feestelijk te kunnen dekken. Tijdens de actieperiode krijgt de klant bij aankoop van geselecteerde wijnen en kazen een gratis zegel. Met 5 zegels is de spaarkaart vol en kan deze worden ingeruild voor een glas.

De glazen zijn van topkwaliteit en worden geproduceerd in de wereldberoemde Bohemia Crystal fabrieken in Tsjechië. Door gebruik te maken van de allerbeste grondstoffen gekoppeld aan de eeuwenlange ervaring van de Boheemse glasspecialisten hebben de glazen een niet te evenaren helderheid en afwerking. De glazen zijn vaatwasmachinebestendig maar het wordt aangeraden ze met de hand af te wassen. Dat houdt de helderheid het beste in stand.  De glazen zijn van een flink formaat, precies zoals het hoort bij een goed wijnglas. Dit is nodig om de wijn te laten “walsen’ in het glas zodat het bouquet kan vrijkomen. Kortom; een echt mooi product, gratis, voor de klanten van Coop.

Kijk voor meer informatie op www.coop.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s