Reclamefolder.nl App nu ook beschikbaar voor Android smartphones en tablets

Alle folderaanbiedingen altijd onder handbereik

Voor iedereen met een Android smartphone of tablet die nog beter op de hoogte wil blijven van de leukste aanbiedingen lanceert Reclamefolder.nl nu ook de Reclamefolder App voor Android. De App was al eerder beschikbaar voor iPad en iPhone. In de App kun je, net als op de website, door de folders van de meeste landelijke en regionale winkels bladeren. De App zoekt en toont alle folders en aanbiedingen in de buurt. Je kunt filteren op categorie, zoeken op product en door de GPS koppeling zie je direct hoe je bij de dichtstbijzijnde winkel kunt komen. Handig voor als je ergens niet bent geslaagd en wilt kijken of een andere winkel in de buurt misschien een aanbieding heeft.

Uit onderzoek van GfK blijkt dat bijna 50% van de Nederlanders de wekelijkse aanbiedingen uit de folder niet wil missen. De bezoekersaantallen van Reclamefolder.nl bevestigen dit. Voordeel van Reclamefolder.nl is dat je met een gerust hart een sticker op je brievenbus kunt plakken en toch alle folders kunt lezen. De site bestaat al ruim 5 jaar en onderging recent een metamorfose om de gebruikers nog beter te bedienen. Zo kunnen bezoekers nu ook op lokaal niveau zoeken naar de leukste aanbiedingen in de buurt, en filteren op product en categorie. Met de App biedt Reclamefolder.nl nog meer gebruikersgemak.

Robin Streng van Reclamefolder.nl: “Android is in Nederland het meest gebruikte mobiele besturingssysteem. De verwachting voor 2012 is dat de helft van de Nederlandse smartphonegebruikers voor Android zal kiezen. Wereldwijd is Android al goed voor meer dan helft van de markt.  Maar ook in de tabletmarkt is Android bezig met een inhaalslag. Na de positieve reacties op de Reclamefolder App voor de iPhone en iPad wilden we snel de Androidgebruiker tegemoet komen. De Android App is dan ook geoptimaliseerd voor zowel smartphone als tablet”.

De App is verkrijgbaar op www.reclamefolder.nl en op Android market


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s