Kunst met jou in de hoofdrol; jijopeenschilderij.nl

Een erg leuke nieuwe klant van PVPR!

Het melkmeisje van Vermeer met het gezicht van je zus? Jij en je vriendin afgebeeld als Rubens’ Adam en Eva? De Staalmeesters met de gezichten van je jaarclubgenoten? Of de Nachtwacht met die van je collega’s? Misschien ben je meer fan van de Impressionisten en schuif je liever aan in een schilderij van Renoir of Van Gogh of een minder bekende kunstenaar?

Op JijopeenSchilderij.nl kun je jouw vrienden, familie, collega’s, jaarclub- en teamgenoten of gewoon jezelf of je gezin de hoofdrol laten spelen in bekende schilderijen. Een waanzinnig cadeau, op ieder gewenst formaat afgedrukt op linnen en binnen een week thuisbezorgd.

jijopeenschilderij.nl
Madonna in Vermeer

Je kunt kiezen uit zo’n 70 verschillende schilderijen. Niet alleen van bekende schilders als Rembrandt, Vermeer, Renoir of Van Gogh, maar ook van minder bekende meesters als Godward, Waterhouse, Kahlo, Renoir en Bouguereau. De schilderijen zijn ondergebracht in overzichtelijke rubrieken, zodat op periode of groepsgrootte kan worden gezocht. Er zijn zowel portretten als groepstaferelen, zodat voor iedere groepssamenstelling verschillende mogelijkheden te vinden zijn. Bezoekers kunnen zelf de foto’s in het gekozen schilderij monteren en bewerken zodat alles goed in het schilderij past. Na bevestiging van de bestelling en de betaling wordt het schilderij op linnen afgedrukt en binnen een week bezorgd.

Ik als Napoleon

De bedenker van dit concept is internetondernemer Aernoud de Vries. “Vorig jaar gaf ik mijn zus een schilderij waarin haar gezicht verwerkt was. Dat leverde zoveel positieve reacties op dat al snel de gedachte ontstond dit idee een professioneel vervolg te geven. Een professioneel vervaardigd schilderij waarop familieleden of vrienden staan, heeft een grote emotionele waarde en vormt bovendien een blijvend en origineel element in je interieur”.

www.jijopeenschilderij.nl

Kabinet Rutte als de Staalmeesters

 

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s