Plukfruit: écht verantwoord snoep van écht vruchtensap bij Coop

Plukfruit: écht verantwoord snoep van écht vruchtensap bij Coop

Coop heeft sinds kort heel bijzonder snoep in het assortiment; Plukfruit. Dat is snoep gemaakt van 100% fruitsap, zonder toegevoegde geur- , kleur- en smaakstoffen. Dus echt gezond, rijk aan vezels en ook nog eens heel lekker! Een perfect product dus voor bewuste ouders en kritische kids! Plukfruit is er in  de smaken frambozen, aardbei/sinaasappel en er is ook Plukdrop, met dropsmaak.

Plukfruit is zo gezond, dat het onder de categorie fruit valt. Peter Kok, categorymanager AGF (aardappelen, groenten en fruit) van Coop: “Ik hou me normaal alleen bezig met producten die in de categorie AGF vallen en niet met snoep. Plukfruit is echter gemaakt van 100% fruit en valt daardoor eerder onder mijn categorie dan onder die van mijn collega van snoepgoed”.

De fabrikant van Plukfruit, Snoeptelers, maakt gebruik van een speciale techniek; extrusietechnologie. Hiermee wordt het fruitsap heel snel verwarmd en ook snel weer afgekoeld. De smaak en kleur van het sap blijven hierdoor goed bewaard en er er zijn geen extra toevoegingen nodig.

Plukfruit, echt gezond snoep bij Coop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s