HubHub en Telegraaf Media Groep gaan samenwerken

Aankopen in rubriek woninginrichting van Speurders.nl opgehaald en bezorgd waar en wanneer de koper wil.

HubHub, dé bezorgservice voor aankopen op markt- en veilingsites, gaat een unieke samenwerking aan met de Telegraaf Media Groep. Voortaan kunnen bezoekers van Speurders.nl in de rubriek woninginrichting direct een offerte aanvragen voor het halen en bezorgen van eventuele aankopen. Ook voor die ene grote kast die naar drie-hoog-achter moet.

Aankopen op veilingsites
In 2010 hebben we in Nederland voor ongeveer 10 miljard geshopt op online markt- en veilingsites. Alleen Speurders.nl al krijgt maandelijks ongeveer 2,1 miljoen unieke bezoekers. In veel gevallen worden de aankopen verstuurd door de verkoper, maar soms is dat niet mogelijk. Meubels zijn daar bijvoorbeeld vaak te groot voor. Een koerier hanteert maximale afmetingen die verpakt moeten kunnen worden en een verhuizer zit ook vaak niet te wachten op die ene tafel of bank. Die wacht liever op een klus in de buurt zodat er meer lading is.  Daardoor kan het lang duren voor de aankoop bij de nieuwe eigenaar thuis staat. En als er dan bezorgd wordt is dat vrijwel altijd onder werktijd waardoor er vrij genomen moet worden. HubHub biedt dan uitkomst.

“De drempel om op een site als Speurders.nl over te gaan tot een aankoop is hoger als je niet goed weet hoe je de spullen in huis moet krijgen. Dat is zonde want er staan ontzettend veel mooie en zo goed als nieuwe spullen te koop. Wij denken dat mensen minder lang zullen nadenken en sneller tot aankoop over zullen gaan als ze direct afhalen en bezorgen kunnen regelen. Dat is prettig voor alle partijen want de verkoper is zijn spullen sneller kwijt en de koper kan snel genieten van zijn aankoop die thuis is bezorgd”, aldus Friso Feilzer die samen met zijn broer Joris de oprichter is van HubHub.

Hoe werkt het
Klik op Speurders.nl naast het product op de button van HubHub. Je komt dan automatisch op de site van HubHub. Hier vraag je een offerte aan met de handige prijstool. Tijdens kantooruren ontvang je binnen twee uur een reactie met prijsopgave. Als je tevreden bent met de offerte, bevestig je de opdracht en betaal je direct veilig met iDeal (NL) of Bancontact/Mister Cash (BE). HubHub haalt vervolgens je spullen op, controleert deze  en verpakt indien nodig. De bezorging vindt plaats op een tijdstip en adres dat jou het beste uitkomt en brengt de aankopen tot in de kamer waar ze moeten staan.

Over HubHub
HubHub verzorgt het ophalen, verpakken, bezorgen en opslaan van uiteenlopende goederen op de meest efficiënte manier, tegen een gunstige prijs. HubHub begrijpt dat niet iedereen thuis is van 9 tot 5. Dat er ook wel eens voorwerpen met een afwijkend formaat vervoerd moeten worden. Dat het fijn is als de vervoerder de verpakking regelt. Kies je voor HubHub, dan kies je voor een snelle, op maat gemaakte bezorgservice.

HubHub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s