Zondag 20 november 2011 Kurhaus Scheveningen, Proeverij van champagne en mousserende wijnen uit de hele wereld!

PROEF CHAMPAGNE & SPRANKELEND 2011

Zondag 20 november vormt het Kurhaus in Scheveningen het decor voor de negende editie van Proef Champagne & Sprankelend. Op deze proeverij zijn meer dan 100 bijzondere champagnes en mousserende wijnen te proeven. Het Kurhaus is de plek waar het ooit allemaal begon; de negende editie van dit exclusieve evenement wordt gehouden op dezelfde plek waar de eerste editie werd georganiseerd.

Nederlanders hebben mousserende wijnen omarmt. De consumptie van mousserende wijnen steeg de afgelopen jaren ongeveer 50%. De champagneconsumptie stijgt ook hard met zo’n 20% per jaar, en dat is sneller dan in de rest van de wereld. Op Proef Champagne & Sprankelend kunnen liefhebbers of geinteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse wijnen en champagnes.

Proef Champagne & Sprankelend, 20 november 2011, Kurhaus Scheveningen

Kaarten kosten € 39,50

www.perswijn.nl

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s