Meubels gebruikt op de woonbeurs geveild op Interieurveilen.nl

Bezoekers van de Woonbeurs hebben ze vast gezien. De stoere houten meubels op het terras van Picknick in the Park. Deze zijn van fabrikant Woedz. Zij die enthousiast waren geworden over deze stoere en stootvaste houten meubelen, konden tijdens de woonbeurs terecht op Interieurveilen.nl. Daar werden van 24 september tot 2 oktober, de gebruikte meubels geveild. Een unieke kans om voor een fractie van de prijs in het bezit te komen van een uniek item.

Dat de meubels en de veiling een succes waren blijkt uit het aantal biedingen en bezoekers. Ook via Twitter werd er de veiling goed gepromoot door anderen. In totaal zijn alle geveilde producten ruim 6000 keer bekeken en zijn er 245 biedingen gedaan. De totale opbrengst van de veiling was ruim 12.000 euro!

Voor Woedz was de veiling een kans om snel en efficiënt de gebruikte producten te verkopen en voor de trendbewuste consument was het een kans om voor een fractie van de prijs in het bezit te komen van een uniek tuinmeubel. Dirk van Deursen van Woedz: “Het was erg leuk om te zien dat onze producten zo populair zijn. Bovendien hoeven we nu de spullen niet meer in de opslag te zetten en hebben we 30 consumenten blij kunnen maken.”

Woedz tuinset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s